2777
2789
عنوان

پیتزا پختم*عکس

379 بازدید | 27 پست

اوناییکه دیروز توتاپیک قبلیم کمکم کردین واقعا،دقیقابافت مزه ش عین بیرونیاشده بود

حیف بلدنیستم تگ کنمتون

قالب نداشتم توتابه درست کردم همونجوری گزاشتم توتوستر

نوش جان

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفتن چیکار کنی ؟؟من میپزم سفت میشه

قربونت بشم تاپیک قبلیم نگاکن

کاربرنیلو(همونیکع عکس سردارسلیمانی گزاشته)طبق گفته همون درست کردم

یه ربع بادمای‌۲۰۰درجه المنت پایین روشن کردم وقتی خمیرم پف کرد وزیرش طلایی شد گریل روشن کردم

واقعاعالی شده بود

ی مقدارم زیاد اومد واسه نهارگرم کردم خوردم عین دیشب مزه ش مونده بود

البتع من سوسیس رب زدم واسه زیرش ریختم ،کالباس ریزکردم خام بابقیه وسایلاریختم

قربونت بشم تاپیک قبلیم نگاکن کاربرنیلو(همونیکع عکس سردارسلیمانی گزاشته)طبق گفته همون درست کردم یه ...

همه مواد خام ریختی دیگه؟؟

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
میشه توضیح بدی

قربونت برم تاپیک قبلیم نگاکن خیلی توضیح دادن ولی من طبق گفته کاربرنیلو (همونیکه عکس سردارگزاشته درست کردم)

خمیرنون بربری گرفتم پهن کردم بعدش یکم رب توروغن تفت دادم روش ریختم  وپنیر پیتزا بعدش سوسیس ک ازقبل بارب سرخ کرده بودم ریختم ،کالباس نگینی خام ،قارچ ذرت فلفل دلمه ریختم اخرسرم مجددپنیرریخنم وچنتا دونع قارچ وفلفل واسه تزیین مجدد روش گزاشتم اخرسرم اویشن زدم وی کوچولو فلفل،یکمم اب پاشیدم روش  وتو توستر ک ازقبل گرم بود بادمای ۲۰۰درجه حدود۱۵دقیقه گزاشتم باالمنت پایین بپزه اخرسرم چن دقیقه گریل بالارو روشن کردم پنیرا طلایی بشه

عالی شده بود واقعا،جاتون خالی😘