2777
2789
عنوان

تجربه من از استفاده وکس مرواریدی

23669 بازدید | 18 پست

بچها بیاین یچیزی بهتون بگم 😍😍 من از وکس مرواریدی برای شیو بیکینی استفاده کردم فوق العادس موها رو از ریشه می‌کنه ؛ سفید و نرم می‌کنه پوست رو و خیلی دیر در میاد .(وکس مرواریدی با برند خوب بگیرید از این ایرانیا خوب نیستن)

برای کسایی که میگید با ژیلت و پودر و اینا حساسیت دارید حتما از وکس امتحان کنید واقعا خیلی خوبه. خود ژیلت پوستو تیره می‌کنه ولی وکس به مرور هم موهارو نازک و کم می‌کنه هم پوستو روشن.

:)))

از،تصورشم دردم گرفت😑😐

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیحسی موضعی هم زدی قبلش یانه؟

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اگه برات مهمه که پوستت شل نشه استفاده نکن.

وقتی. یکی دوبار استفاده کنی خیلی موهارو کم می‌کنه و در نهایت سالی،۳_۴ بار کافیه .

از پیجی که وکسع رو سفارش دادم گفتش ک موهارو فقط میمیره این غلطه که پوستو شل میکنع چون ب پوست نمیچسبه:/