2777
2789

من بودمهمون اول رفتم عمل کردم بعدش چسبندگی گرفتم بچه دار نشدم .خیلی ها حاملگیشون بدون خطره نگران نباش دختر خالم عمل نکرد ویه دختر داره سخت نبود .بعد چند بار سقط معمولا عمل میکنن . تو حامله ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودمهمون اول رفتم عمل کردم بعدش چسبندگی گرفتم بچه دار نشدم .خیلی ها حاملگیشون بدون خطره نگران نبا ...

دختر حالت همون بار اول بچش سالم بدنیا اومد؟اره عزیزم ولی همش خابم ان شالله ب زودی شمام بار دار بشی

۶ ماهتشد بهدکترت بگو رحم دو شاخی برات آمپول تشکیل ریه بزنه که اگه زود به دنیا اومد مشکلی نداشته باشی ...

دکترم در جریانه کلی تاالان امپولو شیاف و...استفاده کردم و استراحت مطلقم چون هفته نهم تهدید ب سقط شدم دعا کنید تورو خدا واسم برام شده کابوس خیلی روزای سختیه همش بافکر 

دکترم در جریانه کلی تاالان امپولو شیاف و...استفاده کردم و استراحت مطلقم چون هفته نهم تهدید ب سقط شدم ...

اصلا نگرانی به خودت راه نده .اون اوایل که اصلا ربطی به رحم دوشاخ نداره.فقط یکی دو ماه آخر شاید بچه سنگین شد کمی زودتر به دنیا بیاد .