2777
2789
عنوان

سفید شدن صورت و محو شدن لک وجای جوش بااین کرم

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 55 پست
بمنم بگو ممنون

درخواست دادم نمیدونم چرا نمیشه

خدایا شکرت برای دوتا هدیه های قشنگت ..... دخترای نازنینم عاشقانه دوستتون دارم امیدوارم بتونم تمام عشقمو به پاتون بریزم تا لبریز محبت و مهربونی بشید و به بقیه محبت کنید
اخه من یجور خشکی پوستم داشتم این آبرسانی خیلی خوبه میزنم دیگه اون خشکی ندارم برای همین میزنم

عزیز ب غیر ازرفع خشکی دیگه چ کارایی دیگه ای داره؟

هر بار این درو محکم ببند برو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلش روشن کنندگیه زیادشه

خدایا شکرت برای دوتا هدیه های قشنگت ..... دخترای نازنینم عاشقانه دوستتون دارم امیدوارم بتونم تمام عشقمو به پاتون بریزم تا لبریز محبت و مهربونی بشید و به بقیه محبت کنید

درواست دادم اوکی کن 

اها..من خواهرم پوستش سفیده ولی کک مک داره.نمیدونم برا رفع کک مک خوبه این کرم یا ن؟

نمیدونم والا 

بردار پاک کنم

دوستان شبتون بخیر

دوستان شبتون بخیر

شبت بخیر نازنینم

میدونی‌چرا نمیتونم ببخشمت ؟؟‌ بخاطر اینکه قبل از تو من قلب درد نداشتم ، قبل از تو آروم بودم، عصبی نبودم که هرکی ی چیزی بگه عصبانی بشم،قبل از تو تااین حد مغرور نبودم ،قبل از تو شبا یهو ازخواب نمیپریدم،بلند نمیشدم وتا صبح گریه نمیکردم، با هرچیز کوچیکی گریه نمیکردم اما الان تا چشام تر نشه آروم نمیگیرم قبل از تو اهنگایی گوش نمیکردم ک این بغض لعنتی بترکه ، قبل از تو از ته دل میخندیدم از ته دل___ من‌میدونم نباید خسته شد نباید کم آورد نباید برید میدونم زندگی ادامه داره فقط دلم میخاست ی وقتایی ی جایی ی گوشه ای وایسم بگم خستم و یکی بفهمه چی بگم ن اینکه فقط بشنوه هااا...بفهمه ___ب امید خدا
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز