2777
2789
عنوان

سفید شدن صورت و محو شدن لک وجای جوش بااین کرم

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 55 پست
خداییش منکه خیلی راضیم هر کی چند سال ندیدم میبینه شاخ در میاره 😂😂😂😂

جدی ؟ چ خوب

میشه شمارش بفرستی پی وی ممنونت میشم

میدونی‌چرا نمیتونم ببخشمت ؟؟‌ بخاطر اینکه قبل از تو من قلب درد نداشتم ، قبل از تو آروم بودم، عصبی نبودم که هرکی ی چیزی بگه عصبانی بشم،قبل از تو تااین حد مغرور نبودم ،قبل از تو شبا یهو ازخواب نمیپریدم،بلند نمیشدم وتا صبح گریه نمیکردم، با هرچیز کوچیکی گریه نمیکردم اما الان تا چشام تر نشه آروم نمیگیرم قبل از تو اهنگایی گوش نمیکردم ک این بغض لعنتی بترکه ، قبل از تو از ته دل میخندیدم از ته دل___ من‌میدونم نباید خسته شد نباید کم آورد نباید برید میدونم زندگی ادامه داره فقط دلم میخاست ی وقتایی ی جایی ی گوشه ای وایسم بگم خستم و یکی بفهمه چی بگم ن اینکه فقط بشنوه هااا...بفهمه ___ب امید خدا
خداییش منکه خیلی راضیم هر کی چند سال ندیدم میبینه شاخ در میاره 😂😂😂😂

اوهههههه 

پس شماره شو  بده هرکی منم میبینه شاخ در بیاره     

می‌دونی شوهرم همش میگه لک داری خوب نی منم بزنم روش کم بشه همه لک ها بره برای من فقط کک و مک

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

هم اینجا شماره بزار دیگه لطفاااا

آخه خانومه شاید راضی نباشن  الانم نمیتونم اجازه بگیرم این موقع شب 

خدایا شکرت برای دوتا هدیه های قشنگت ..... دخترای نازنینم عاشقانه دوستتون دارم امیدوارم بتونم تمام عشقمو به پاتون بریزم تا لبریز محبت و مهربونی بشید و به بقیه محبت کنید

درخواست انگار درست عمل نمیکنه من میذارم زود پاک میکنم بردارین زود یا اسکرین بگیرین

خدایا شکرت برای دوتا هدیه های قشنگت ..... دخترای نازنینم عاشقانه دوستتون دارم امیدوارم بتونم تمام عشقمو به پاتون بریزم تا لبریز محبت و مهربونی بشید و به بقیه محبت کنید
درخواست انگار درست عمل نمیکنه من میذارم زود پاک میکنم بردارین زود یا اسکرین بگیرین

بزار جانم

میدونی‌چرا نمیتونم ببخشمت ؟؟‌ بخاطر اینکه قبل از تو من قلب درد نداشتم ، قبل از تو آروم بودم، عصبی نبودم که هرکی ی چیزی بگه عصبانی بشم،قبل از تو تااین حد مغرور نبودم ،قبل از تو شبا یهو ازخواب نمیپریدم،بلند نمیشدم وتا صبح گریه نمیکردم، با هرچیز کوچیکی گریه نمیکردم اما الان تا چشام تر نشه آروم نمیگیرم قبل از تو اهنگایی گوش نمیکردم ک این بغض لعنتی بترکه ، قبل از تو از ته دل میخندیدم از ته دل___ من‌میدونم نباید خسته شد نباید کم آورد نباید برید میدونم زندگی ادامه داره فقط دلم میخاست ی وقتایی ی جایی ی گوشه ای وایسم بگم خستم و یکی بفهمه چی بگم ن اینکه فقط بشنوه هااا...بفهمه ___ب امید خدا

کرمش واس چه مدت کفایت میکنه؟؟؟ 

ممنونم

عزمزمه اینو اک کن نمونه اینجا

گوشیم خودش تایپش تغییر میده کلمه هارو 

کرمش واس چه مدت کفایت میکنه؟؟؟ 

۲ ماه شایدم بیشتر

این کرما عوارض نداره؟ بعد از قطع کردنش دوباره مثل قبل نمیشع؟

نمیدونم والا منکه ۵ یا ۶ ساله میزنم عوارضی ندیدم جز کیف کردن 😂😂😂😂😂😂

۵ ۶ سال 😨 تا خر عمر باید بزنیم؟😶

اخه من یجور خشکی پوستم داشتم این آبرسانی خیلی خوبه میزنم دیگه اون خشکی ندارم برای همین میزنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز