راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
کدوم روز اخر، چشم میزاریم سال بعداومده، اخه توایران با این دولت کدوم سال ختم بخیرشده،؟ اماده باشید واسه موج جدید گرونی، یارانه زیاد کنن بیچاره میشیم، همه چی بدتراز این میشه،
منم نابود شدم دلم آشوبه یه لحطه خیالم راحت نیست خیلی سخته واسه همین به سلامتی راصیم۰ممنون گلم
من فقط نگران اینده پسرمم، با وجود این همه تحصیل کرده بیکار و این گرونی، فقر وفحشا.... 2ساله ن شب چله دارم ن نوروز... دقیقا مثل روزای دیگه اس برام حتی 7سینم نمیزارم، پسرمم دنبالش نیس بگه هف سین بزار،و خرید کنیم..... حالم از همه ی روزای پیش روم بدمیشه، فقط استرس ونگرانی😩😩😩😩
من فقط نگران اینده پسرمم، با وجود این همه تحصیل کرده بیکار و این گرونی، فقر وفحشا.... 2ساله ن شب چله ...
منم نگران پدرومادرمم همه دنیای منن منم یه لحطه آرامش ندارم ۰ان شالله به حق این روز عزیزم یه آینده آروم وروشن در انتطار پسرت عزیزت باشه وهمه دوستای خوبم که اومدن تو تاپیک حاجت روا بشن
جالبه ک شوهرم کوره، نمیبینه، نمیفهمه نگرانی یعنی چی، مجبورشدم دومی بیارم، وگرنه بچه رو کجابیارم تؤ ا ...
متاسفانه منم گیر یه خانواده زبون نفهم افتادم به خاطر استرس نمیتونم باردار بشم میدونن وباز به رفت وامدای بیش از اندازه ن دارن ادامه میدم دوبار با رعایت صددرصدی من از طریق شوهرم بخاطر رفت وآمد با اونا کرکنا گرفتم امروز گفتم من عید امسالم میخام تو خونه بمونم چندنفری ریختن سرم که ما همه جا میریم خونه شماهم میایم