2777
2789
عنوان

سال جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 25 پست
اه، چقد رودارن، عصابم خورد شد،😤 من جای توبودم الکی خودمو میزدم ب مریضی بگو واگیر داره،😅

دلت خوشه اومیکرون دارم شام دعوت کردن گفتم نمیام زنگ زدن به شوهرم که شورشو درآورده پاشین بیاین ما از این چیزا نمیترسیم

دلت خوشه اومیکرون دارم شام دعوت کردن گفتم نمیام زنگ زدن به شوهرم که شورشو درآورده پاشین بیاین ما از ...

یاخدا، چه گیری کردی تو،،، من پدرمادرشوهرندارم فوت کردن، خواهر برادر اشم خداروشکر قهرن، ولی واسه خودم چون حال مهمون ندارم  ب خانواده گفتم نیان،حالشون گرفته شد مخصوصا ک خونه من شماله، خواستن بیان چترشن😂😂 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یاخدا، چه گیری کردی تو،،، من پدرمادرشوهرندارم فوت کردن، خواهر برادر اشم خداروشکر قهرن، ولی واسه خودم ...

منم پدرشوهر مادرشوهر ندارم عوضش ده تا برادرشوهر خواهرشوهر دارم هرکدوم با چند تا بچه ونوه۰بخدا ۳هفته ست خونه مامانم نرفتم انقدر همیشه یه نفر مریضن منم که همیشه با اینا همش باید خودموقرنطینه کنم

دیگه چاره ای ندارم

ببین هر روز 9بار سوره کوثر بخون ب نت اینکه شر ودردسرشون برگرده ب خودشون و قبل از اینکه برسی بهشون سومون بوک بخون بگو بستم چشم وگوش دهان از دور فوت کن، تاثیر داره بخدا 😅من صدبار خوندم،واسه اونای ک حوصله حرفاشون نداشتم لال شدن یا جای شلوغ میرفتم منو ندیدن، والا راست میگم

ممنون عزیزم حتما میخونم بخدا دونم کردن هیچ اختیاری ندارم دیگه تو زندگی

کوثریادت نره، بخون دردسرشون کم میشه، خیلی تاثیرداره من 7،8ساله میخونگ وخیلی جاها ازگرفتار شدن، نجات پیداکردم، خدارحم کرد بخاطر اون کوثرای ک صبح ب صبح میخونم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز