2777
2789
عنوان

چه جوری میتونم حال شوهرم رو خوب کنم

387 بازدید | 19 پست

سلام

بعد از فوت مادرشوهرم خیلی ناامید شده . با اینکه چند ماه گذشته از فوت مادرشوهرم اما شوهرم همیشه توی خودشه ، حوصله هیچ چیز و هیچ کس رو نداره . لبخند زدن هاش و صحبت کردنش میدونم که فقط به خاطر منه و مصنوعیه و از ته دلش نیست . آرزو دارم که یکبار دیگه اون خنده های همیشگیش رو ببینم . از کار که میاد کارها و خریدهای خونه رو انجام میده بعد فقط شام رو با هم میخوریم و میره داخل اتاق دراز میکشه و اینقدر فکر میکنه تا خوابش ببره و زندگیمون همین جوری میگذره .

خیلی سعی کردم که کمکش کنم که زودتر خوب بشه و زندگیمون مثل سابق بشه اما نشد و من هم دیگه بیخیال شدم اصلا اما دارم از غصه میمیرم و نمیدونم چه کار کنم 😢😢

خواهر یا هیچ کس دیگه ای رو هم نداره که ازش بخوام کمکمون کنه و حال زندگیمون بهتر بشه و خیلی شوهرم تنهاست 

بره مشاوره درست میشه تا اندازه ای

شما در کنار مشاور میتونی کمک کنی نه تنهایی وقتی حالش هنوز بهتر نشده 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرش را خیلی دوست داشت؟  خواهر برادر نداره؟

بله خیلی به مامانش وابسته بود و همیشه بهم میگفت که مامانم هم برام مادر بود و هم خواهر .

فقط یه برادر کوچیک تر از خودش داره .

بله خیلی به مامانش وابسته بود و همیشه بهم میگفت که مامانم هم برام مادر بود و هم خواهر . فقط یه براد ...

خیلی براش ناراحت کننده هست 

دوست صمیمی و فامیل صمیمی نداره؟ از اونها که باهاش خوشحال میشه و حالش خوبه؟ 

رابطه عاطفی شما با همسرتان چه جوریه؟ 

براش جوک تعریف کن

بهش پیشنهاد بده پلی استیشن بازی کنید

فیلم خنده دار دانلود کن باهم تماشا کنید

ببرش مسافرت خرید 

دوستاشو دعوت کن کسایی که باهاش صمیمین رو دعوت کن تا روحیه شو عوض کنن

آتنا تایپ ￸نویسنده دکتر آینده 
از برادرش بخواید رابطشو باهاش بیشتر کنه، پدرش زنده هس؟ 

پدرشوهرم بیماری داره و اون هم بیچاره حالش زیاد خوب نیست و خونه نشین شده .

داداشش هم توی استان دیگه ای کار میکنه و اینجا نیست .

فرصت بده بهش...منم یک ماهه بچمو از دست دادم خیلی دل بستش بودم روز ب روز بیشتر غمگین میشم و گریه هام بیشتر میشه ..منم اگه شوهرم ول کنه، ساعتها میشینم فکر و خیال و خود خوری ...خیلی زیاد فکر میکنم این روزا بهش 

دست خود ادم نیست

من شوهرم همین ک میبینه تو فکرم میاد ی شوخی میکنه یا حرفی میزنه ک حواسم پرت بشه یا خندمو میاره 

اما خیلی تاثیر گزار نیست من همه حواسم پیش بچست 

اما وقتی میبینم براش مهمم و تلاش میکنه ک خوب بشم، سعی میکنم خودمو کمتر اذیت کنم و زودتر برگردم به زندگی 

تا یکسال بهش فرصت بده و همراهش باش و سعی کن مکان های زیارتی ببریش و سر خاک مادرش زیاد بره ...گریه کنه خالی میشه 

باید سوگواری کنه ،،، گریه کنه تا حالش خوب بشه 

خیلی براش ناراحت کننده هست  دوست صمیمی و فامیل صمیمی نداره؟ از اونها که باهاش خوشحال میشه و حا ...

نه اصلا دوستی که نداره و فقط میره سر کار و شب میاد خونه و زیاد با کسی معاشرت نداره .

خیلی با هم خوب هستیم خداروشکر و هر کاری که به ذهنم میرسید انجام دادم که حال و هواش رو عوض کنم اما هیچ تاثیری نداشت

براش جوک تعریف کن بهش پیشنهاد بده پلی استیشن بازی کنید فیلم خنده دار دانلود کن باهم تماشا کنید بب ...

اره استارتر ، ببین هم فرصت خنده براش فراهم کن 

هم فرصت گریه 

فکرو خیال داغون میکنه آدمو ...

من وقتایی ک گریه میکنم حالم بهتر از وقتایی هست ک میشینم به فکرو خیال و خودخوری 

بجاش بره سرخاک گریه هاشو بکنه ، بجاش هم خنده هاشو داشته باشه