2777
2789

خانم ها ،خواهرم و شوهرش ۱۰ ساله ازدواج کردن ،هر روز دعوا دارند و شوهرش دست به زن داره .دو تا بچه هم داره .حالا برای اینکه اختلافشان حل بشه باید بره روانشناس ،یا روانپزشک ،یا مشاوره ازدواج؟؟؟

خواهر های عزیزم لطفا یه صلوات هدیه کنید به قلب مهربون آقا امام زمان (عج)

مشاور خانواده

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

دوتایی باهم برن مشاور خانواده... که اول تکی مشاورشون میدن بعد دوتایی...

والا ما رفتیم چندباری...

تغییری نکردیم...

باید روخودشون کار کنن و انتظاراتشونم بهم بگن

ازون دعواها بکنن که مرگ یه بار شیون یه بار...

وگرنه همینجوری هیچی ب هیچی

من ساده ام.آزار نمیدهم و دل نمی شکنم و زخم نمیزنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتایی باهم برن مشاور خانواده... که اول تکی مشاورشون میدن بعد دوتایی... والا ما رفتیم چندباری... ت ...

خبلی دعوا می کنند خیلی .دو بار به جدایی می خواست بکشه.کلا طلاق عاطفی کردن.بخاطر بچه ها موندن.الان هم به نظرم برای در د و دل می‌ره با خانم های دیگه چت می کنه.به نظرت زندگیشون درست شدنی هست؟

دوتایی باهم برن مشاور خانواده... که اول تکی مشاورشون میدن بعد دوتایی... والا ما رفتیم چندباری... ت ...

نمیگم اشکال از شوهره هست ها ! نه! اشکال از هر دو هست .هردو نتونستن به هم محبت کنند.

خبلی دعوا می کنند خیلی .دو بار به جدایی می خواست بکشه.کلا طلاق عاطفی کردن.بخاطر بچه ها موندن.الان هم ...

من یکساله ازدواج کردم ماهم خیلییی دعوا میکنیم من کوتاه میام...

کلا وقتی می بینم دعوا و بحث فایده نداره نمیکنم دیگه...

بخدا فقط زن سبک میشه و ضعیف...

آرامش اعصاب آدم بهم میریزه... 

من اول ازدواج ۶۰ بودم الان شدم ۵۰ کیلو... همش حرص...

خودشو درگیر نکنه. با شوهرشم دهن ب دهن نشه. بچسبه به خودش فقط... اینطوری حل میشه فقط

نمیگم اشکال از شوهره هست ها ! نه! اشکال از هر دو هست .هردو نتونستن به هم محبت کنند.

نه دیگه بلد نبودن محبت این بده...

باید برن مشاور مهارتشو یادشون بده...

پس این حاد نیست بنظرم حل شدنیه 

نه دیگه بلد نبودن محبت این بده... باید برن مشاور مهارتشو یادشون بده... پس این حاد نیست بنظرم حل شد ...

از اول زندگی مادرشوهرش دخالت میکرد تو زندگیش و شوهرش اصلا دستشو نمی‌گرفت.پول تو جیبی نمی‌داد .نه تولد رو قبول داره نه روز زن و نه سالگرد ازدواج  .از اول حتی یه گل واسه خواهرم نگرفته .یا یه تیکه لباس به عنوان هدیه.همش خواهرم میگه بیا بریم بخریم اونم به زور میبرش بازار که بخره.از اول می گفت غذاهای بو میدن و بد مزه اند غذای مامانم خوشمزه است .یا جاری است خیلی خوبه تو بدی تو با مامانم بد رفتار می کنی.

از اونور خواهرم از اول سر دعوا ها فش میداد ،اونم میدید شوهرش محبت نمی کنه محبت نمی‌کرد . 

الان هم قهر می کنند ولی باز آشتی.کلا طلاق عاطفی گرفتن،همو دوست ندارند .شوهرش هم مطمئنم که با یه زن دیگه چت می کنه و درد و دل 

بدون امید میاد خونه و فقط می خوره و می خوابه و صبح زود می‌ره سرکاربا این حال درست میشن؟

از اول زندگی مادرشوهرش دخالت میکرد تو زندگیش و شوهرش اصلا دستشو نمی‌گرفت.پول تو جیبی نمی‌داد .نه تول ...

یا خداااا

چطور خیانت می بینه و سکوت میکنه!!!!