2821
2789
عنوان

تولدمه😀🎂

597 بازدید | 53 پست

فقط برای کادو دادن به صف باشید ماستارو نریزید تو قیمه ها 😎😎😎

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

مبارکه🎇💙

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبارکه🎇💙

ممنون 🌹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

تولدت مبارک با آرزوی بهترینا❤

ممنونم

همچنین برای شما دوست گلم💋

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تولدت مبارک عزیزدلم انشالله همیشه سالم و سلامت باشی

ممنون عزیزم 

شماهم همینطور مهربونم💋

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تولد تولد تولدت مبارک 

فدامدا😀😀😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تولدت مبارک 😍 واسه منم نوزدهمه🎁🎈🎂🎊🎉

ممنون عزیزم

پیشاپیش تبریک میگم انشالله روزهای خوشی در پیش داشته باشی🎂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام. خیلی تبریک میگم. با آرزوی بهترین ها برای شما🙏🌹

خیلی خیلی ممنونم 🌹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تولدت مبارک😘😍🥰🥰🥳🥳🥳🥳

با آرزوی بهترین ها برای شما😇🥳🥳🥳

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠