2821
2789
عنوان

تولدمه😀🎂

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت کلیییییی مبارک 

ایشالا هرچی از خدا میخوای زمانی بهت بده که ذوقشو داری😍این قشنگترین ارزوس از نظرمن وتقدیم میکنم بت

چند ساله شدی ؟؟

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
تولدت مبارک😘😍🥰🥰🥳🥳🥳🥳 با آرزوی بهترین ها برای شما😇🥳🥳🥳

ممنون دوست عزیزم ❤

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

تولدت کلیییییی مبارک  ایشالا هرچی از خدا میخوای زمانی بهت بده که ذوقشو داری😍این قشنگترین ارزو ...

مرسی عزیزدلم 

وای چه آرزوی قشنگی😍😍😍😍

فدای دل  مهربونت 

۳۰ساله شدم 😄

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

ممنون دوست عزیزم ❤

🎂🍩🍪💜💚💜💚💜💚💜💚💜💚🍰🧁

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠

تولدت مبارککککک😁❤✌

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

تولدت مبارککککک😁❤✌

ممنون عزیزجان❤❤❤

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزدلم  وای چه آرزوی قشنگی😍😍😍😍 فدای دل  مهربونت  ۳۰ساله شدم 😄

عزیزدلی چشای قشنگت قسنگ میبینه 

بسلامتی ایشالا 120سال عمر باعزت داشته باشی

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕

تفلدت مبالک🤣

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
عزیزدلی چشای قشنگت قسنگ میبینه  بسلامتی ایشالا 120سال عمر باعزت داشته باشی

ممنون خواهرگلم همچنین شما

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تفلدت مبالک🤣

میسی میسی عسیسم ❤💋🌹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون خواهرگلم همچنین شما

فدات

منم اصالتا ترکم ولی چون خانوادم ترکی حرف نمیزنن بلد نیسم زبونشو 

ترک کجایی تو