۸۰_mahi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2865 عنوان ورم ساق پا 3471 بازدید | 35 پست خانووما چند روز بود ساق هر دو پا درد میکرد شدید بدون اینکه تحرک بدنی داشته باشم یا کار سنگین کنمالانم میبینم هردو ساق پام ورم کردندردش از زانو شروع میشه تا مچ پابه نظرتون چی میتونه باشه؟بیماری خاصی نباشه؟؟ به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم 1400/12/09 | 15:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۸۰_mahi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2865 تجربه ای دارین؟؟،؟ به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
کیمیا_ عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 1622 تجربه ای دارین؟؟،؟ آخه ندیده چی یشه گفت شاید آرتروز داری و خدا...ناب ترین لیلی دنیای من است🍃🍁
۸۰_mahi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2865 واکسن کرونا زدی؟ خیلی وقت پیشدوز دوم چند ماه قبلیعنی ممکنه از عوارض اون باشه؟؟ به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
۸۰_mahi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2865 لخته نباشه اتفاقا تو اینترنت خوندم نمیدونم میترسمیهویی به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
ssssstarrrrr عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 298 خیلی وقت پیش دوز دوم چند ماه قبل یعنی ممکنه از عوارض اون باشه؟؟ اگه چند ماه گذشته نه. ولی یه دکتر برو تا خیالت راحت بشه.
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 22442 دکتر قلب .اگه لازم شد سونو رنگی از پا . لایک نکنید .توروخدا
۸۰_mahi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2865 دکتر قلب .اگه لازم شد سونو رنگی از پا . میترسم بگه مریضیه بدی هست😔 به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
mananearshida99 عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 6850 اگر يك پا بود احتمال dvt مطرح ميشد ولي بازم به نظرم يه سونوگرافي از عروق پا لازمه انجام بديد
۸۰_mahi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2865 اگر يك پا بود احتمال dvt مطرح ميشد ولي بازم به نظرم يه سونوگرافي از عروق پا لازمه انجام بديد یعنی یهویی ؟؟؟ به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
قندهاریییییییی عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 1689 میترسم بگه مریضیه بدی هست😔 برو دکتر اگر لخته باشه چند روز شاید بستری بشی و برات آمپول میزنن چیز سختی نیست برو شاید موضوع ساده باشه نترس 🐌........🌱
۸۰_mahi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2865 اگر يك پا بود احتمال dvt مطرح ميشد ولي بازم به نظرم يه سونوگرافي از عروق پا لازمه انجام بديد الان باید به یه ارتوپد مراجعه کنم یا متخصص قلب؟ به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
۸۰_mahi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2865 برو دکتر اگر لخته باشه چند روز شاید بستری بشی و برات آمپول میزنن چیز سختی نیست برو شای ... انشالا که اینطور باشه به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم