2789
عنوان

ژینا گل من🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 56 پست

ژینا هم‌خیانت نکرد.دلیل اصلیشو‌کسی نمیدونه‌هنوزم دوست داره شادمهرو.و‌وقتی هم‌مهاجرت کرد برا یکی کنسرتاش ژینا رفته بوده بعدشم همو خصوصی دیده بودن 

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دیروز استوریشو دیدم اتفاقا شعرهای شادمهر رو میخوند با دوستاش

نمیدونم چی بگم

عرزشی نیاد تو تاپیکام حوصله ندارم / یه آدم مودی ک هر لحظه نظرش عوض میشه از رو تاپیکم جاج نکن/ طرفدار ابدی شادمهرم/همینه ک هست در ضمن ک خ پ ت🙂

ولی خالکوبی رو دست خود شادمهر و خانومش یه معنی دیگه میده

اکثرا یه عشق تو زندگیشون تجربه کردن درسته دوستش داشته

ولی ادمی بعداز شکست اول دیگه عاقلتر میشه

مشتی هستی ملوان کشتی هستی یوزر مرد هستم  اگر  بهتون درخواست دوستی دادم یا براتون مزاحمت ایجاد کردم خیلی سریع مثل بنز منو گزارش بزنید                              تو زندگی همیشه نون دلمو خوردم با معرفتم تا دنیا دنیاس هر کسی هر کاری بکنه یادم می مونه                                                 💪 با افتخار 6 سال هستش از پدرم پرستاری می کنم.ورزشکارم بدنساز باید قوی باشم و پر انرژی مثبت تا بتونم از پس مشکلات زندگی بر بیام 💪               تو این بازی آتیش منم 🔥 بقیه فقط نفتن بی من                          تو این جماعت تنگ ستیز سمت ما ببین چه خوش رنگه میز            ali_hunter دیروز
ژینا هم‌خیانت نکرد.دلیل اصلیشو‌کسی نمیدونه‌هنوزم دوست داره شادمهرو.و‌وقتی هم‌مهاجرت کرد برا یکی کنسر ...

هنوزم دوسش داره و بهش خیانت کرد؟

این م هنوزم دوسش داره میشه خیانت دوم ب شوهرش

عرزشی نیاد تو تاپیکام حوصله ندارم / یه آدم مودی ک هر لحظه نظرش عوض میشه از رو تاپیکم جاج نکن/ طرفدار ابدی شادمهرم/همینه ک هست در ضمن ک خ پ ت🙂
@ژیناگلمن    

چ ربطی داشت خب🙁😂

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
باش میاد ترو میگیره نترس

متاسفم برات