2789
عنوان

ژینا گل من🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 56 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره منم الان میخواستم از تتوش بگم

رو دست هم خودش هم خانومش این خالکوبی شده

Write for her on piece of me, To be with her every time , Every where, For her joy, The one and only love in my life, Until my heart stop

روی تکه ای از بدنم برای او می نویسم که همیشه و همه جا با او باشم تا او شاد باشد. همان کسی که تنها عشق زندگی من است تا زمانی که قلبم از کار بایستد.

مشتی هستی ملوان کشتی هستی یوزر مرد هستم  اگر  بهتون درخواست دوستی دادم یا براتون مزاحمت ایجاد کردم خیلی سریع مثل بنز منو گزارش بزنید                              تو زندگی همیشه نون دلمو خوردم با معرفتم تا دنیا دنیاس هر کسی هر کاری بکنه یادم می مونه                                                 💪 با افتخار 6 سال هستش از پدرم پرستاری می کنم.ورزشکارم بدنساز باید قوی باشم و پر انرژی مثبت تا بتونم از پس مشکلات زندگی بر بیام 💪               تو این بازی آتیش منم 🔥 بقیه فقط نفتن بی من                          تو این جماعت تنگ ستیز سمت ما ببین چه خوش رنگه میز            ali_hunter دیروز

استارتر گرامی این تاپیک شمارو روزی که گذاشتی دیدم ولی نشد جواب بدم. این قصهء عشق و عاشقی شادمهر و ژینا نه اینکه نبوده ها بوده اما نه به این شدت که مردم فکر میکنن. ژینا یه دوست دختر معمولیه شادمهر بود و اسم آهنگ شادمهر هم اول لیلا بود. یعنی اینجوری بود "لیلا گل من" منتهی از اونجایی که شادمهر ادم باهوشیه دید ژینا شیکتره و ژینا رو جایگزین لیلا کرد. اینجوری بود که هم اسم ژینا و هم داستان عشق ساختگیشون سر زبونها افتاد و در واقعیت عشق و عاشقی انچنانی وجود نداشت. تندرست باشین

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"
استارتر گرامی این تاپیک شمارو روزی که گذاشتی دیدم ولی نشد جواب بدم. این قصهء عشق و عاشقی شادمهر و ژی ...

ممنون از نظرت و وقتی که گذاشتی🌷

عرزشی نیاد تو تاپیکام حوصله ندارم / یه آدم مودی ک هر لحظه نظرش عوض میشه از رو تاپیکم جاج نکن/ طرفدار ابدی شادمهرم/همینه ک هست در ضمن ک خ پ ت🙂