یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری میجوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت دادهای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖
بعد آرد رو اضافه و خوب هم میزنیم همزن دستی تا صاف بشه
بعد شعله رو روشن میکنم
۲۴ساعت رو گاز آرام پخته
به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری میجوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت دادهای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖
منم دقیقا همیکار کردم اردش یکی بهم میگفت نباید سبوس دار باشه به خاطر همینه که خوب نمیشه ...
ارد از نانوایی لواش میگیریم