دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری میجوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت دادهای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖
بعد آرد رو اضافه و خوب هم میزنیم همزن دستی تا صاف بشه
بعد شعله رو روشن میکنم
۲۴ساعت رو گاز آرام پخته
به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری میجوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت دادهای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖
منم دقیقا همیکار کردم اردش یکی بهم میگفت نباید سبوس دار باشه به خاطر همینه که خوب نمیشه ...
ارد از نانوایی لواش میگیریم