2777
2789
عنوان

برای سقط چی بخورم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آمپولی که داده برای خارج رحمه بنظرم ، ۳ تا ۲۵ میل ولی خارج رحم نیستم 

برو یه دکتر دیگه با اون مشورت کن 

اینجا ملت یه چیزی بهت میگن بعد  میرن دنبال ناهار و استراحت اونوقت شما با عواقب تجویزاتشون درگیر میشی 

فولیک اسیدمیخوری خودتوتقویت میکنی  یکم صبرکن عجله نکن اگ خارج رحم باشه خودش سقط میشه

خارج رحم نیست ، داخل رحم یچیز کوچیک دیده 

اگه خارج رحم باشه لوله میترکه و خودش سقط نمیشه 

آمپولی که داده برای خارج رحمه بنظرم ، ۳ تا ۲۵ میل ولی خارج رحم نیستم 

ببین اگه مشکلی داشته باشه حد اقل لک میبینی صبر کن فعلا اصلا عجله نکن یه بارم بتا بده من ۴ بار بتا دادم به منم گفتن شاید خارج رحمیه ولی نبود 

😎😉😉😑😑
فولیک اسیدمیخوری خودتوتقویت میکنی  یکم صبرکن عجله نکن اگ خارج رحم باشه خودش سقط میشه

بارداری خارج رحمی  خودش سقط نمیشه لوله رو منفجر میکنه جون مادر روهم  به خطر میندازه 

البته ایشون خارج رحم نیست

خارج رحم نیست ، داخل رحم یچیز کوچیک دیده  اگه خارج رحم باشه لوله میترکه و خودش سقط نمیشه

پس بچس دگ جزبچه دگ چیزی نیست یکی تایپک زده بودک معلوم نمیشده صبرکرده دیرتررفته بدش معلوم شده بهش گفته بودن بایدچیزی بخوره سقط بشه

من ۱ماه بعدپری عقب انداختم ۱۷۱بودبهم گفتن خارج رحم هست تکرارکردم شد۵۰۰خورده. تواولش رفتی بزارصبرکن

برای شما ۴ برابر شده 

برای من حتی دو برابر هم نمیشه 

میگن حتی روزای اول هم باشه باید دوبرابر یا حداقل ۱.۵ برابر بشه که برای من نمیشه متاسفانه

خارج رحم نیست ، داخل رحم یچیز کوچیک دیده  اگه خارج رحم باشه لوله میترکه و خودش سقط نمیشه

عزیزم ببین خارج رحم خطرناکه خودتم میدونی منجربه ازدست دادن یه لوله میشه ولی داخل رحم باشه تاچند هفته فرصت سقط داری

من خودم بچم ۱۰ هفته قلبش وایساد برای سقط اقدام نکردم دقیقا سه هفته بعد تو خونه خودش سقط شد

به خاطر همین گفتم عجله نکن

دکترای الان عجول شدن

سر پسرم رفتم سونو باید تو ۸ هفته میبودم ولی سونو گفت ۵ هفته و ۵ روزته حدود دوهفته اختلاف و فقط ساک بود و جنین نبود و لکه بینی هم داشتم احتمال سقط دادن ولی مشکلی نبود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ببین عددا متفاوته فک کنم منم ۳۵۰ بعد ۴ روز شد ۱۰۰۰صبر کن با آرامش دوباره آز بده 

من الان بیش از ۲۰ روزه درگیر آزمایش و بتا هستم، دو برابر نشد متاسفانه 

دو روزه لکه بینی دارم که دیشب بعد از سونو بیشتر هم شده 

من بعد ۹ روز تاخیر شده بود ۳۵۰

اون عدد زیاد مهم نیست 

اینکه بعد از ۴۸ ساعت دو برابر بشه مهمه 

منم دکتر اول گفت شاید لقاح دیر گرفته ، دوباره بتا دادم بعد از ۴ روز ولی حتی دوبرابر نشده بود