2777
2789
عنوان

مشکل پسرم توی حفظ دوستان

110 بازدید | 5 پست

سلام خواهرا ببخشید پسرم هشت ساله است من واقعا نمی دونم چرا نمی تونه دوستاش را حفظ کنه خیلی هم دوستشون دارد اما متاسفانه سر مسایل کوچک مثل دروازه بان خوبی نشده یا بازی انلاینی که دوستش برنده شد ازشون ناراحت میشه و بعد قهر از من میخاد دوباره اونا را با هم صلح بدم تورو خدا اگه کسی راه حلی دارد بهم میگه ممنون اجرتون با خدا

تو مسائل بچه ها به نظرم دخالت نکنین خودشون کم کم یاد میگیرن

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بار بعد دخالت نکن بگو مشکل خودته اگر میخوای زود قهر کنی سر یه چیز کوچیک خودت هم  باید بری معذرت خواهی کنی تازه باید ببینی اونا می پذیرن یا نه . پس اگر دوستشون داری بار بعد الکی قهر نکن . توی گوگل سرچ کن قصه هایی که درباره بچه هایی که قهر میکنن هست براش بذار 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

پسر منم پیش دبستانیه،یه وقتایی دیدم این مدلی میشه.به نظر خودم علتش این هست که خیلی مورد توجه و تائید بودن.یه وقتایی باید بزاریم که بچه ها طعم شکست رو هم بچشن.خیلی مورد حمایت قرارشون میدیم.خواسته خواسته اون هاست 

2790
2778
2791
2779
2792