2777
2789

متخصص گوارش کودکان

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متخصص گوارش اطفال دختر منم این مشکل رو داشت انقد دکتربردم یه دکتر متخصص اطفال بهم گفت ببر پیش متخصص ...

خوب شد؟ پیش کی رفتی؟ 

برای رفلاکسش رژیم غذایی ممنوعیات و مجازها رو داد؟

ممنونم گلم. نوبت ندارن . میگم برای رفلاکس رفتی؟

بله برای ریفلاکس دختر من تا شیر میخورد همشو بالا میورد یه سره باید راه میبردم سرتاپام همیشه استفراغی بود 😑😑یه مصیبتی بود اصلا بردم متخصص گوارش اطفال امپرازول داد اون دونه های داخل کپسول رو باید میشمردم میدادم به نوزاد پدی لاکت و یکی دو چیز دیگه هم داده بود اون رو یادم نیست برا پنج شش سال پیشه این موضوع

بله میدونم 😑بعضی متخصصین اطفال هم تخصص گوارش کودکان ندارن برای دوستمون توضیح دادم پیش چه تخصصی باید ...

حق با شماست. منطور من این بود که گوارش کودکان فوق تخصص  هست .که اگر متخصص  نتونست تشخیص  یا درمان کنه ارجاع میده که فوق تخصص .

حق با شماست. منطور من این بود که گوارش کودکان فوق تخصص  هست .که اگر متخصص  نتونست تشخیص &n ...

دقیقا همین رو گفته بودم عزیزم رفتم پیش دکتر متخصص اطفال ارجاع داد به متخصص گوارش کودکان فوق تخصص میشه در اصل 

دکتر مریم نصراصفهانی بیمارستان مفیده  ممنوعیات زیادداره رب نباید بخوری سس لبنیات رعایتش سخته ی ...

مرسی گلم.عزیزم از رژیمش میشه یه عکس بدی؟

من دنبال دکتر خوبم. دکترایی که تا الان بردم برنامه غذایی بهم ندادن. یعنی سنشم جوری نبود که بتونه بخوره. الان نزدیک دوسالشه. خودم با تجربه بعضی چیزا رو فهمیدم. بعضی چیزا رو از نت خوندم که تازه دیشب فهمیدم خیلی بد بودن و من بزور به پسرم میدادم تا مثلا حالش خوب بشه. مثلا حلیم سیب زمینی گوجه ماست شیر اینا رو میدادم و نمیدونستم بد هستن.

میشه اگه عکس رژیمشو داری برام بفرستی که حداقل مضرها رو بهش ندم تا برم پیش یه دکتر خوب. منم پسرم استفراغ میکنه.

مرسی گلم.عزیزم از رژیمش میشه یه عکس بدی؟ من دنبال دکتر خوبم. دکترایی که تا الان بردم برنامه غذایی ب ...

من ۲ ماهش بود بردم رژیم رو به من میداد که من رعایت کنم چون شیر منو میخورددکتر میگفت  تغذیه مادر باعث تشدید ریفلاکس میشهندارم بخدا رژیم رو چون دخترم ۶ سالش شده دیگه الان