2777
2789

سلام بچه ها امشب شوهرم اومد که دخترمو ببینه رفت از مغازه براش تنقلات بخره گوشیش رو جا گذاشت دیدم مادرش هی داره زنگ میزنه بعد یه پیام داد

دیدم مادرشوهرم بهش پیام داده که اگه خواستی بیاریش خونه یادش نره جوری باهاش رفتار کن از این به بعد و در آینده که دیگه جرئت نکنه بهت بی احترامی کنه دیگه جرئت نکنه به من و خواهرات چیزی بگه پسرم میدونی که چی میگم یه پیام دیگه هم دیشب داده بوده که دیگه محل سگ بهش نزار

بعدم پیام داد که فردا برای نهار بیا اینجا منتظرتم

یعنی واقعا نمیدونم باهاش چکار کنم

امشب انقدر نفرینش کردم

شما بودین چکار می کردین

بهش گفته انقدر بهش بی محلی کن که یاد بگیره درست رفتار کنه

دوباره تو پیام های قبلی هم گفته بزار بچه رو ببنده رو کمرش مثل زنای قدیم کارای خونه رو انجام بده تو کارای خونه کمکش نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور از کارما نمیترسن ؟ 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

چرا این نوع مادرشوهر ها نمی‌خوان عروساشون هم خوشبخت بشن..

مگه خوشبختی اونا، خوشبختی پسرشون نیست؟

مگر عروسشون هم از جنس خودشون نیست؟

من اینا رو درک نمیکنم..خب چرا پسر شون رو میگن ازدواج کن..خیلی کار غیر انسانی هست.

امیدوارم همسرت بتونه اینا رو درک کنه و دور از حرفی تصمیم بگیره و زندگی کنه.

خوشبخت بشید ♥️ 

شوهرت خوبه به رو خودت نیار و خودتم نرو

نه گفتم خودم نمیرم که بیاد دنبالم

بهش گفته اصلا بهش نفقه نده کسی که کار خونه نمیکنه نفقه بهش تعلق نمیگیره اینو مراجع تقلیدمون میگن مادر

برای همینه شوهرم دیگه یه هزاری هم بهم پول نمیده

بخدا کارای خونه رو میکنم ولی دخترم یک سالشه انقدر سخته نگهداریش باید صبر کنم تا بخوابه بعد بلند شم ظرف بشورم و خونه رو تمیز کنم

بهش گفته اصلا بهش کمک نکن مگه زنای قدیم چجوری بچه بزرگ میکردن

یکی از همسایه هامون بهم می گفت هر موقع میبینمت انقدر برات ناراحت میشم انگار تو شهر غریب داری بچه بزرگ می کنی

شوهرت دهن بینشه یااهمیت نمیده؟

نه خیلی دهن بین مادرشه

به خاطر اینکه بهش گفته به من نفقه نده حتی پول کرایه تاکسی هم دیگه بهم نمیده

بهش گفته زنی که به خونه زندگی نمیرسه نفقه بهش تعلق نمیگیره مادر

خیلی خیلی زن مذهبیه همیشه تو خونه اش جلسه قرآن داشت

چرا این نوع مادرشوهر ها نمی‌خوان عروساشون هم خوشبخت بشن.. مگه خوشبختی اونا، خوشبختی پسرشون نیست؟ م ...

بخدا خواهر برای منم عجیبه

خودش دختر داره نمیترسه سر دختر خودش هم بیاد