2777
2789
عنوان

گپ بزنیم؟!/

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 69 پست
اره دقیقا  مرسی ممنون

فدای شما/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@twinkelgirl  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

من یه حس بدی دارم که جدیدا گاهی بهم دست میده

بخاطر یه دوست سمیه که به شدت آدم بدیه... نمیدونم با اینکهمنکاری باهاش ندارم چرا منو ول نمیکنه... بران جای سواله چرا من؟!...نکنه این منم ک مشکل دارم و ا این بدترین بخششه...

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 
مرتیکه خر نفهم الاغ ازت متنفرم ایشالا فردا بری زیر تریلی بریزی زیر هیحده چرخ تا میتونن لهت کنن جغلهه ...

اخ که حرف دل منو زدی...بزار منم یه کم فوش بدم خالی شم....

بیشور احمق چطوری دلت میاد اینطوری رفتار میکنی...؟؟؟ 

اخ اگه دم دستم بودی به خدا موهای سر و ریشتر یکی یکی با موچین موندم...

واقعا منو یادت نیست؟؟ 

چطوری کنترل میکنی خودتو؟ اینکه ده تا پیاممو نادیده بگیری؟؟ 

خره بهترین دوستمو میخواستم بهت معرفی کنم...

خیلی خری به خدا. ..

واقعا حتی یه لحطه هم  خودتو جای من نداشتی؟.؟

دلم میخواد فردا گوشیت بشکنه...

به درک که پول نداری...

مفلس تر شی ...

لوس بی ادب 

امضای خدا پای تموم آرزوهات....حکمت و قسمت خدا یکی بشه با حاجت دلت...زندگیت پر بشه از شادیهای کوچیک بزرگ..حال دلت آروم...اللهم عجل لولیک الفرج
خوبی/

میشه گفت اره خداروشکر 

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 
درگیر ی نفر😂

عشقیه؟😁😁

منم جدیدا وارد یه داستانی شدم... و فهمیدم کراشم از من خوشش میاد و یه چن وقتیه به طرز عجیبی  با هم چت میکنیم🤦🏽‍♀️😂😂

اره دوسش دارم

چجوری آشنا شدین؟ اونم دوست داره؟

[QUOTE=228388644]من یه حس بدی دارم که جدیدا گاهی بهم دست میده بخاطر یه دوست سمیه که به شدت آدم بدیه... نمیدونم با ای ...[/QUOTE 

میفهمم چی میگی ولی بی اهمیت کردن این افراد بهترین و بهترین راه حل هست و کمتر خودتو اذیت کن/