2777
2789
عنوان

گپ بزنیم؟!/

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 69 پست
بدجوربدخاب شدم نمیدونم چمه امشب

فکرت درگیره حتما/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خوابم نمیاد🥴

فکرت درگیرع ؟!/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره راحت باش  دا😂😂😂🖐️/

مرتیکه خر نفهم الاغ ازت متنفرم ایشالا فردا بری زیر تریلی بریزی زیر هیحده چرخ تا میتونن لهت کنن جغلهههههه الهی دندونات بریزن دندون مصنوعی بزاری الهی کل بدنت چربی بشه پز هیکل رو فرمت ندی خلاصه فردا بمیری من نبینمت :/ 

اخیششششش راحت شدم  

مرتیکه خر نفهم الاغ ازت متنفرم ایشالا فردا بری زیر تریلی بریزی زیر هیحده چرخ تا میتونن لهت کنن جغلهه ...

/:

من هستم 

بگو

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 
اره😕

دگیر چی؟

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 
اره😕

مشخصه،سعی کن ارامشتو حفظ کنی،واقعا عملش سخته ولی باور کن خودت ب فکر خودت نباشی خیلی بد میشه/

نه.الکی خابم نمیبره دارم عصبی میشم هرچی چشاموفشاردادم فایده نداشت اومدم اینجا

من خابم میاد ولی خابم نمیبره😂😂😂/

من هستم  بگو

خوبی/

@یکدانه_هسدم  

گپ بزنیم؟

😂

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781