2777
2789
خدا شفاش بده عزیزم  دنیا چقدر ناعادلانست یکی مثل من داشت فکر میکرد کاش!پدر نداشت یکی مثل شم ...

ممنونم عزیزم اره خیلی ناعادلانس خیلی بابای من خیلی خوبه من عاشقشم بگردم برای دلت چرا یه همچین فکری میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم اره خیلی ناعادلانس خیلی بابای من خیلی خوبه من عاشقشم بگردم برای دلت چرا یه همچین فکری م ...

عزیزم پدرتون چندسال دارن؟

خودتون چندسال دارید

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
پدرم۶۵خودم۳۰سالمه

یه حسینیه هست نزدیک خونمون

من اونجا حاجت گرفتم

فردا میرم اونجا برای پدرتون دعا میکنم

ان شاءالله بهه زودی زود تاپیک شما رو بخونم که خوشحال هستید و پدرتون سلامتن

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
یه حسینیه هست نزدیک خونمون من اونجا حاجت گرفتم فردا میرم اونجا برای پدرتون دعا میکنم ان شاءالله ب ...

وای خیلی ازتممنونم عزیزم اسم حسینه تون چی هست توروخدا یه نذری بکن من خودم اداش میکنم خیلی لطف میکنی واسم فردا میری دعا میکنی  انشاا  بحق امام حسین سلامت باشین هم خودت هم خانواده محترمت

وای خیلی ازتممنونم عزیزم اسم حسینه تون چی هست توروخدا یه نذری بکن من خودم اداش میکنم خیلی لطف میکنی ...

چشم عزیزم حتما میرم اونجا هرچی به دلم افتاد نذر میکنم

حسینیه حضرت اباالفضل هستش

چشم عزیزم حتما میرم اونجا هرچی به دلم افتاد نذر میکنم حسینیه حضرت اباالفضل هستش

فدات بشم گلم قربون ابالفضل برم من که شمارو نمی شناسم ولی بدون تا آخر عمرم دعاگوتون هستم انشاا...بحق اباالفضل همیشه پدر ومادرت سلامت باشن سایشون هزارسال بالای سرتون باشه😪😪😪😪

فدات بشم گلم قربون ابالفضل برم من که شمارو نمی شناسم ولی بدون تا آخر عمرم دعاگوتون هستم انشاا...بحق ...

ان شاءالله خدا به پدرتون  سلامتی بده و سایه اش سالیان سال بالا سرتون باشه

بخدا من دلم روشنه حالش خوب میشه

نگران‌نباشید

ان شاءالله خدا به پدرتون  سلامتی بده و سایه اش سالیان سال بالا سرتون باشه بخدا من دلم روشنه حا ...

مممنونم عزیزم انشاا.. همه امیدم بخداست.انشاا....این شب عید دل من هم شاد بشه

مممنونم عزیزم انشاا.. همه امیدم بخداست.انشاا....این شب عید دل من هم شاد بشه

ان شاءالله عزیزم

خدا بزرگه غصه نخور