2777
2789
عنوان

میخنده همش

233 بازدید | 24 پست

بچها با یکی دارم آشنا میشم اکیه هااا ولی یکیش رو مخمه اونم اینه که من هر چی میگممم میخنده منم خودم شوخی میکنم باهاش ولی دیگه زیادی میخنده بعد جالب اینه داخل جمع اینجوری نیست .بعد اینقدر میخنده میره رو مخم میگم خدای نکرده نکنه اسکلی چیزیه

😅😂😂نمیدونم چرا خندم گرفت

خداروشکر میکنم بابت همه چیز هرچیزی که هست و ندارم و چیزایی که دادی و گرفتی. ( تازه کات کردیم خیلی همو میخواستیم ولی ...) تازه از افسردگی نجات پیدا کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غیر از خنده هاش رفتارای دیگه اش عادیه؟

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

خوب شاید واسش بامزه ای دوست داره من یکی رو دوست داشتم دست خودم نبود کنارش نیشم باز میشد هی میخندیدم

من دانشجوی پزشکی میشم با اینکه سخته با اینکه راهی طولانی رو در پیش دارم اما میدونم که میتونم .

خب بزار بخنده😂

در میان هیاهوی بی پایان این جهان،من هنوز به ارامش یک شب ساکت، به نورماه و به رویاهایی که هیچ کس از آن ها خبر ندارد،پناه می برم. شاید دنیا همیشه مهربان نباشد،اما من هنوز دلم میخواهد قشنگی هایش را باور کنم🌙🪽:)))))

یا داره از اجبار جلوی شما بخنده که دل شما رو بدست بیاره

یا واقعا شیرین عقله

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/