2777
2789
عنوان

کنکوریا

134 بازدید | 23 پست

استرس درسیتونو چطور کنترل میکنین ؟

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!

سلام...ترم چندی،،،؟؟

ارشد 

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارشد 

خسته نباشی واقعا....به قول بانو اشپز خانه خدایی شم الان باید این مراحل رو رد کرده باشید

امضای خدا پای تموم آرزوهات....حکمت و قسمت خدا یکی بشه با حاجت دلت...زندگیت پر بشه از شادیهای کوچیک بزرگ..حال دلت آروم...اللهم عجل لولیک الفرج
سلام ،ارشد هستید  باید تا الان استرس هاتون رو پشت سر  گزاشته باشید ،،،درسته؟

سلام . من تا حالا اینقدر خودمو تو فشار نذاشته بودم واسه درس خوندن !!!روزی 10  12ساعت میخونم ولی به شدت استرس گرفته تمام وجودمو . از درس بدم میاد  .وقتی میرم سراغش استرس میگیرم . ولی وقتی ازش دور میشم آرامش دارم !!!!

در کل میخوای استرست اینا کم شه با یکی از هم کلاسی های  کارشناسی در ارتباط باش...حرف زدن با کسی که شرایطش مثل توعه کلی کمک میکنه 

امضای خدا پای تموم آرزوهات....حکمت و قسمت خدا یکی بشه با حاجت دلت...زندگیت پر بشه از شادیهای کوچیک بزرگ..حال دلت آروم...اللهم عجل لولیک الفرج
خسته نباشی واقعا....به قول بانو اشپز خانه خدایی شم الان باید این مراحل رو رد کرده باشید

سلام ،،، ب نظر بنده  ب هر چی فکر کنیم

کائنات مارو ب همون می‌رسونند

احتمال میدم ایشون از فکر و خیال

دچار استرس شدند...

فکر کنم از حرف بنده ناراحت شدند

😔☺

درخواست دوستی ممنوع
در کل میخوای استرست اینا کم شه با یکی از هم کلاسی های  کارشناسی در ارتباط باش...حرف زدن با کسی ...

دوستام هیچ کدومش واسه آزمون نمیخونن .همشون بعد فارغ التحصیلی درسو ول کردن 

سلام ،،، ب نظر بنده  ب هر چی فکر کنیم کائنات مارو ب همون می‌رسونند احتمال میدم ایشون از فکر و ...

نه حالا حقوق واقعا سخته راستش منم لیسانس حقوق دارم ولی خب ...واقعا بازار کار نداره...

اگه بخواد با حقوق به جایی برسه باید خودکشی کنه با درس خوندن که توی یکی از ازمونا استخدامی قبول شه و آینده دار شه وگرنه با ادامه تحصیل واقعا جایی نمیرسی...من ترم  

سلام . من تا حالا اینقدر خودمو تو فشار نذاشته بودم واسه درس خوندن !!!روزی 10  12ساعت میخونم ولی ...

سلام عزیز، شبتون بخیر 

چ خبره ۱۰ ساعت جناب؟ احتمالاً قصد خودکشی

دارید؟😐🤨

ب خودت رحم کن برادرِ من....

هرچیزی اندازه داره.... وقتی خودتون میفرمایید

از درس دور میشم آرامش پیدا میکنم

یعنی مشکل راپیدا کردید

خب؟؟؟؟

ساعت درس تون رو بیارید پایین تر

بعداز ۱ ساعت ب خودتون استراحت بدید

حتی با خوردن یک لیوان آب خنک

دوباره برگردید سر درس..... ب همین راحتی

هیچ جیز ارزشمند تر از جون خودتون نیست

درخواست دوستی ممنوع

ارشد خوبه ولی به نظر بنده  بخون بر ا ازمونا...باور کن ترم بالاییم رتبه یک حقوق عمومی آورد ولی بنده خدا هنوز بیکاره...سر بازی هم نرفته ازدواجم نکرده...

واقعا گناه داره با این همه تلاش و درس خوندن  هیچ...

به نطرم اگه برا آزمون ها میخوند بهتر بود

نه حالا حقوق واقعا سخته راستش منم لیسانس حقوق دارم ولی خب ...واقعا بازار کار نداره... اگه بخو ...

بله درسته ک حقوق سخته

ولی واقعا بازار کار نداره

آدم باید حقیقت روبگه

خداب همه کمک کنه

نه دیگه در حد خودکشی😳😊

درخواست دوستی ممنوع
سلام عزیز، شبتون بخیر  چ خبره ۱۰ ساعت جناب؟ احتمالاً قصد خودکشی دارید؟😐🤨 ب خودت رحم کن برا ...

نمیتونم . کل فامیل ازم انتظار دارن سال دیگه وکیل شم . بخاطر این فشاراست که اینجوری شدم . 

بله درسته ک حقوق سخته ولی واقعا بازار کار نداره آدم باید حقیقت روبگه خداب همه کمک کنه نه دیگه ...

.....

یا باید بره سربازی یا ارشد قبول شه باهم ازمون استخدامی...

اولیش رو احتمالا نمیخواد و برای دوتای دیگه باید تلاش کنه...البته بازم به قول شما نه با افراط...متعادل...

بعدشم که کار و باز هم تلاش و بعدشم ازدواج...