2777
2789
عنوان

فارکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2438 بازدید | 28 پست
زنده باشی من بلد نیستم چطوری تک کنم ولی دیگه پستی نمیزارم الان میخام تاپیکامو پاک کنم ولی نمیدونم چ ...

باید یا گزارش برات بزنن یا نی نی یار لغو کاربریتون کنه 

ممنون از وقتی که گذاشتین و توضیح دادید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از لطفت 

من هرچندگاهی تحلیل میزارم واسه یسری از بچه ها ک  اوناهم سود کنن.البته بگم ک تحلیل اسکلپی نمیزارم چون وقت نمیشه ولی کوتاه مدتی میزارم. خاستی پیوی ایدی تلگرامتو بده ادت کنم

سلام بله امکانش هست 

سلام خوبین

راستش من دوره آقای پورصمدی رو تازه تموم کردم از حق نگذریم خیلی کامل و جامع بود ولی روز اول که حساب ریل باز کردم همه پوزیشنام ضرر شد از اونموقع ترس و استرس شدید گرفتم میشه راهنمایی کنید 

سلامتی چشاش که چشامو رو همه چشا بست
سلام خوبین راستش من دوره آقای پورصمدی رو تازه تموم کردم از حق نگذریم خیلی کامل و جامع بود ولی روز ا ...

این سوالو بهتره از استادتون بپرسید 

چرا ک هم استادتون هستن و شیوه معاملاتیتون و اخلاق کاریتونو میدونن.بنابراین بهترمیتونن راهنماییتون کنن

این سوالو بهتره از استادتون بپرسید  چرا ک هم استادتون هستن و شیوه معاملاتیتون و اخلاق کاریتونو ...

راستش دورشون رو دوستم فرستاده برام و من نمیتونم باهاشون در ارتباط باشم شما آشنا هستید باهاشون و سبک کارشون؟

سلامتی چشاش که چشامو رو همه چشا بست
راستش دورشون رو دوستم فرستاده برام و من نمیتونم باهاشون در ارتباط باشم شما آشنا هستید باهاشون و سبک ...

ایشونو میشناسم اما با سبک ایشون معامله نمیکنم متاسفم

مگه شما هم پرایس اکشن کار نیستید میتونم بپرسم سبکتون چیه؟

چرا ولی خب هرکسی با پرایس کار میکنه لزوما ی دید مشترک ندارن. هرکسی یجور ب چارت نگاه میکنه و سبک هاهم متفاوت هست