2777
2789
عنوان

فارکس

2438 بازدید | 28 پست

سلام دوستان بنده میخام لایوترید و تحلیل های شخصیمو با شما ب رایگان  اشتراک بزارم تا شماهم ازش استفاده کنید.تعداد حداقل ب صد نفر برسه بنده اینکارو انجام میدم دوستان اگر کسی مایل بود لطفا ب پیوی بنده عدد یک بفرسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام میشه یه استراتژی خوب معرفی کنی تو نت پره آدم گیج میشه ؟؟؟؟ 😏

استراتژی خوب نداریم .تو نت هرچی هست خیر برای صاحبش😊

کسی ک پلن سودده داره در معرض عموم نمیزاره

استراتژی خوب نداریم .تو نت هرچی هست خیر برای صاحبش😊 کسی ک پلن سودده داره در معرض عموم نمیزاره

😏 شما خیلی طول کشید تا یاد بگیرید ؟؟ به‌نظرم خیلی خیلی سخت باشه همه همین و میگن ... هومن مقراضی هم زیادی زرنگ تشریف داره پکیجاش خیلی گرونه.... شما شخص دیگه ای سراغ ندارین ‌‌‌‌‌‌تو این زمینه؟

😏 شما خیلی طول کشید تا یاد بگیرید ؟؟ به‌نظرم خیلی خیلی سخت باشه همه همین و میگن ... هومن مقراضی هم ...

هومن مقراضی من اونو یزمانی خدا میدونستم.الان ک ب اون موقعم فکر میکنم میبینم چقد احمق بودم. من دوره زیاد دیدم هیچکدوم بدردم نخورد.فقط تمرین تمرین و مهمتر ازاون بهترین دوره و استاد تجربه ای ک کسب میکنی و اونو تو هیچ کجا از دوره ها نمیتونی پیدا کنی

هومن مقراضی من اونو یزمانی خدا میدونستم.الان ک ب اون موقعم فکر میکنم میبینم چقد احمق بودم. من دوره ز ...

سلام من فیوچرز کار می‌کردم که همه سرمایم رفت میشه توضیح بدید در مورد فارکس و اینکه از کجا شروع کنم چه کتاب‌هایی یا کلیپ هایی پیشنهاد میکنید اونم مثل فیوچرز و اسپات هست 

سلام من فیوچرز کار می‌کردم که همه سرمایم رفت میشه توضیح بدید در مورد فارکس و اینکه از کجا شروع کنم چ ...

سلام والا من کتاب یا پکیجی مدنظرم نیس ک بهت بگم برو بخون یا ببین تا یادبگیری.خودم زیاد کتاب خوندم دوره دیدم ولی تریدر نشدم. دوره ای قرار نیس بیاد تریدرت کنه.فقط تجربه شخصی خودته ک باعث سودت میشه.کسیم تجربه و اون دیدشو نمیاد بهت یاد بده.کتاب و یسری از دوره ها صرفا تئوریه و تو لایو مارکت همه چی فرق میکنه

سلام والا من کتاب یا پکیجی مدنظرم نیس ک بهت بگم برو بخون یا ببین تا یادبگیری.خودم زیاد کتاب خوندم دو ...

یعنی فارکس مثل فیوچرز و ترید کردن هست در فارکس سهام میخری و میفروشی درسته 

اطلاعات خاصی ندارم برای همین پرسیدم شما خودتون کانالی ندارید که بیشتر توضیح داده باشید 

کانال برای توضیح یا اموزش ندارم 

اینم مثل بقیه مارکتاس دیگه

برفرض شما چارت یورو دلار دارین. تحلیل میکنیدک یورو در مقابل دلار الان بای داره یا سل 

هر کدوم بود تریدش میکنین،خب.چیز خاصی نداره ک مثل بقیه بازارها🤔

کانال برای توضیح یا اموزش ندارم  اینم مثل بقیه مارکتاس دیگه برفرض شما چارت یورو دلار دارین. ت ...

آها متوجه شدم. من فکر کردم سهام خرید و فروش میکنید ممنون از توضیحاتتون اگر بازم پست گذاشتین منو تک کنید فیض ببریم از اطلاعاتتون 

آها متوجه شدم. من فکر کردم سهام خرید و فروش میکنید ممنون از توضیحاتتون اگر بازم پست گذاشتین منو تک ک ...

زنده باشی من بلد نیستم چطوری تک کنم

ولی دیگه پستی نمیزارم الان میخام تاپیکامو پاک کنم ولی نمیدونم چطوری