سلام دوستان بنده میخام لایوترید و تحلیل های شخصیمو با شما ب رایگان اشتراک بزارم تا شماهم ازش استفاده کنید.تعداد حداقل ب صد نفر برسه بنده اینکارو انجام میدم دوستان اگر کسی مایل بود لطفا ب پیوی بنده عدد یک بفرسته
استراتژی خوب نداریم .تو نت هرچی هست خیر برای صاحبش😊 کسی ک پلن سودده داره در معرض عموم نمیزاره
😏 شما خیلی طول کشید تا یاد بگیرید ؟؟ بهنظرم خیلی خیلی سخت باشه همه همین و میگن ... هومن مقراضی هم زیادی زرنگ تشریف داره پکیجاش خیلی گرونه.... شما شخص دیگه ای سراغ ندارین تو این زمینه؟
😏 شما خیلی طول کشید تا یاد بگیرید ؟؟ بهنظرم خیلی خیلی سخت باشه همه همین و میگن ... هومن مقراضی هم ...
هومن مقراضی من اونو یزمانی خدا میدونستم.الان ک ب اون موقعم فکر میکنم میبینم چقد احمق بودم. من دوره زیاد دیدم هیچکدوم بدردم نخورد.فقط تمرین تمرین و مهمتر ازاون بهترین دوره و استاد تجربه ای ک کسب میکنی و اونو تو هیچ کجا از دوره ها نمیتونی پیدا کنی
هومن مقراضی من اونو یزمانی خدا میدونستم.الان ک ب اون موقعم فکر میکنم میبینم چقد احمق بودم. من دوره ز ...
سلام من فیوچرز کار میکردم که همه سرمایم رفت میشه توضیح بدید در مورد فارکس و اینکه از کجا شروع کنم چه کتابهایی یا کلیپ هایی پیشنهاد میکنید اونم مثل فیوچرز و اسپات هست
سلام من فیوچرز کار میکردم که همه سرمایم رفت میشه توضیح بدید در مورد فارکس و اینکه از کجا شروع کنم چ ...
سلام والا من کتاب یا پکیجی مدنظرم نیس ک بهت بگم برو بخون یا ببین تا یادبگیری.خودم زیاد کتاب خوندم دوره دیدم ولی تریدر نشدم. دوره ای قرار نیس بیاد تریدرت کنه.فقط تجربه شخصی خودته ک باعث سودت میشه.کسیم تجربه و اون دیدشو نمیاد بهت یاد بده.کتاب و یسری از دوره ها صرفا تئوریه و تو لایو مارکت همه چی فرق میکنه