2777
2789
عنوان

گوشی a31 سامسونگ

322 بازدید | 11 پست

سلام دوستان شب بخیر من حدود یک سال پیش گوشی a31 گرفتم و تو این چندماهه ازش راضیم خداروشکر

امشب یکی از اشناها گف ک گوشیش a31 بوده و یهو سوخته بی دلیل بعد ک برده برا تعمیر گفتن ک درست نمیشه دلیلشم گفتن ک کلا سریای جدید سامسونگ بعد یک سال و خورده ای ک گارانتیش تموم میشه خود ب خود میسوزه .میخواستم ببینم این صحت داره ؟خیلی نگرانم .اگ تجربه ای تو این زمینه دارید بم بگید واقعا الان هزینشم ندارم ک بخوام عوضش کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یک سال و نیمه دارم خیلی راضیم

از وقت گارانتی هم فکر کنم گذشته نمیدونم اوکیه که هنوز

کار تایپ فارسی انجام میدم دوستان واسه همکاری بهم درخواست دوستی بدید❣🌷

من a31 دارم 

دو سه ماه پیش خود ب خود بُردش سوخت فرستادم گارانتی برام درست کردن رایگان 

کاربری جدید نیستم😬                                                             میشه برای خوب شدن حالم دعا کنید و ی صلوات بفرستید؟🙏
نه چرنده  مگه سامسونگ میاد اعتبار و اسم شرکتش رو با یه همچین کار احمقانه ای به خطر بندازه ؟

اره منم همین فکرو کردم حالا نمیدونم این حرفا واقعیته یا میخوان با این شایعات سامسونگ و از چشم بندازن چون رقابت سختی با شیائومی داره همم میگن شیائومی بهتره

2827
2791
2779
2792