2777
2789

ب پای عشقت پیرشی

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ب پای عشقت پیرشی

ممنون😂

هر وقت تونستی به 1-دین 2-نوع پوشش 3-شیوه زندگی 4-علاقه افراد 5-گرایشات آدما (احترام)‌ ‌بزاری اون وقت یه آدم با شعوری و لایق رفتار خوب🌱 ‌ 
حیف که دمپایی ابریم گم شده 😂😂😂😒 منو بگو دوان دوان با شوق و ذوق اومدم عکس ببینم 🥺

آخی😂

هر وقت تونستی به 1-دین 2-نوع پوشش 3-شیوه زندگی 4-علاقه افراد 5-گرایشات آدما (احترام)‌ ‌بزاری اون وقت یه آدم با شعوری و لایق رفتار خوب🌱 ‌ 
چطوری رقیب عشقیم؟😂

خوبم شما چطوری😂

بازخداخیرت بده صفحه اول عکس عشقتوگذاشتی معطل نبودی بگیم کوکو🤣

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔
بازخداخیرت بده صفحه اول عکس عشقتوگذاشتی معطل نبودی بگیم کوکو🤣

😂😂😂😂