2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 78 پست
نه داداشم پول نمیگیره از برادر شوهرم میگه فامیلیم 

عجبببب 

نگفتی چند وقت قبل سقط شده بچت

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
ااستراحت مطلق داری و رعایت نمیکنی میری مهمونی بعد میگی یک وعده دل و جگر ضرر داره و خطر سقط داره؟؟! ...

کنارش یه چیز دیگه ام درست میکرد مثلا یا کوبیده یا جوجه ولی این سری فقط جیگرو دل بودقلوه خوشه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه داداشم پول نمیگیره از برادر شوهرم میگه فامیلیم  

بالاخره برادرشوهر پول نمیده یا برادر شما پول حساب نمیکنه؟

الان دو  تا کامنت دادی با معنی متضاد! 

حس میکنم از زاویه خودت قضایا رو تعریف میکنی و زاویه دیدت هم مثبت نیست.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
بالاخره برادرشوهر پول نمیده یا برادر شما پول حساب نمیکنه؟ الان دو  تا کامنت دادی با معنی متضاد ...

با یکم دروغم چاشنیش

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
بالاخره برادرشوهر پول نمیده یا برادر شما پول حساب نمیکنه؟ الان دو  تا کامنت دادی با معنی متضاد ...

نه برادرم پول  نمیگیره  برادر شوهرم اصلا ادمی نیست که مفت خور باشه ولی من اصلا رفتار بدی نشون ندادم خیلی عادی جلوه دادم فقط بقیه جو رو سنگین کردن یهو و مادرشوهرم جلومو گرفت وگرنه داشتم میخوردم معمولا بی احترامی رو متوجه نمیشم وقتی جو سنگین شد بهم برخورد که چقدر بیعارم  باهاش بگو بخندم میکردم که بقیه فک کنن ناراحت نشدم

عزیزم من قبلاً استراحت مطلق بودم، حتی اجازه نشستنم نداشتم، فقط سرویس بهداشتی و تخت، البته الان منسوخ شده استراحت مطلق چون میگن خون باید دور رحم گردش داشته باشه و یکم پیاده روی مشکلی نداره.

عزیزم من قبلاً استراحت مطلق بودم، حتی اجازه نشستنم نداشتم، فقط سرویس بهداشتی و تخت، البته الان منسوخ ...

اره ماعم دوخونه اونورتر خونه مادر شوهرمه پیاده رفتیم با لباس راحتی 

من بودم جلو اسی نان خشک میذاشتم..

نه ببین الان چیزیه که اتفاق افتاده این ک بشینه حرص بخوره اشتباهه

اگر ناراحت بود باید همون موقع محترمانه اعتراضش رو میرسوند به جاریش نه الان بیاد بشینه حرص بخوره

ب قول خودش خود خوری

دوم این همه ادم تو مهمونی کسی عقلش نرسید به غذا از بیرون واسش سفارش بده؟

نگران نباش، چیزی نمیشه، مراقب خودت باش

نگران نیستم واقعا فقط شوهرم سنگین شده رفته تو خودش منم میگم ناراحت نیستم دیگ هی میگ ابرومو بردن جلو تو شرمنده 

نه ببین الان چیزیه که اتفاق افتاده این ک بشینه حرص بخوره اشتباهه اگر ناراحت بود باید همون موقع محتر ...

برگشتیم خونه غذا سفارش دادیم چون واقعا ادم ناهار با جیگر و... سیر نمیشه شوهرم هنوز گشنش بود

وای چه داداش خوبی داری داداش من میوه فروشی داره ازماپول میگیره البته منم توقع ندارم مجانی بده

دروغ میگه باو میگه یبار سقط کردم ولی تو تاپیکاش گفته ۴ماهه عروسی کردم الان حاملم خیلی زوده خجالت میکشم 

چون دید ما پش جاریه دراومدیم چارتا دروغ گفت ک حقو بهش بدیم