2777
2789
والدین گرامی اگه دوست دارید فرزندانی عالی داشته باشیدکه هیچ وقت به سمت اعتیاد،انواع بزهکاریهای اجتماعی و روابط نامشروع نرن ، حتما به راهکارهای زیر عمل کنید 1_همیشه فرزندت را با عنوان های محترمانه و عاطفی چون آقا، خانم و...صدا بزن نرگس خانم، علی آقا، عزیز گلی مامان، فرشته کوچولوی من و... 2-حداقل روزی یکبار به فرزندت این جمله رادبگو: عزیز دلم من به وجودت افتخار میکنم. 3-به فرزندت بیشتر از یک مهمان احترام بگذار و برای شخصیتش ارزش قائل باش. 4-به فرزندت اعتماد کن تا هر چه را تو دوست نداری هیچ گاه انجام ندهد 5-قبل از همه چیز اختلافات خود را با همسرت در روشهای تربیتی رفع کن 6-بیشتر برای فرزندت و حرف زدن با او وقت بگذار و کمتر از کودک زیر هفت سالت دور باش 7-جلوی فرزندت رابطه ات با همسرت از همیشه بهتر باشد. 8-فرزندت را از صمیم قلب دوست بدار و این دوست داشتنت را همیشه ابراز کن 9-سعی کن رابطه ی خود و خانواده ات را با خدا و دین مستحکمتر کنی.فرزندان دیندار و با عقیده کمتر مسیر زندگی را به سمت کارهای خلاف کج می کنند 10-اشتباهات فرزندت را ببخش و به او فرصت بازگشت بده تا محرم اسرارش باشی (حتی گاهی فرصت اشتباه کردن و ریسک کردن به اوبده) 11-هر روز با کودکت بازی کن.گاهی در میان بازی بلند بلند بخندید. 12-روزهای مشخصی را صرف پیاده روی بافرزندت کن 13-برای فرزندت مصداق واقعی صداقت.امانت داری.کنترل خشم و وفای به عهد باش
مرا وقتی گرفتار خودم بودم صدا کردی مرا از من، مرا از قیدِ من بودن رها کردی _دوباره روی ماهت محو شد در رشته های شب تو با زیبایی‌ات این حرف‌ها را نخ نما کردی... نماز عشق می خواندم، امامم حضرت دل بود کنارم بی تکلّف ایستادی، اقتدا کردی به هم نزدیک بودیم، آتش از لب‌هات می‌تابید دلت می‌خواست لب‌های مرا، امّا حیا کردی من از خود نیمه‌ای را دیده بودم "عاقل" اما تو مرا با نیمه ی دیوانه ی من آشنا کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

:vertical_traffic_light::warning:دانستنیهای مهم تغذیه ای:warning::vertical_traffic_light: :point_left:چای سرد و سودازا است و عروق را میبندد. در زمستان از جوشانده نعنا و در تابستان از جوشانده بهارنارنج استفاده کنید. :point_left:عسل درمان فوری سردی بدن است. (عسل گیاهی شیره انگور یعنی اگر عسل نبود جایگزین است) :point_left:یک پر نمک میتواند بدن را گرم کند. (نمک درمان هزار درد است. حضرت علی(ع) ) :point_left:جوشانده زعفران و بهارنارنج فرح بخش و نشاط آور است. :point_left:خوردن ترشی با ماهی وخوردن سرکه با ماست باعث ایجاد برص و لکه های پوستی (ویتیلیگو) میشود. :point_left:دود اسپند سریع جذب مغز میشود و آنرا گرم می کند. :point_left:نوشیدن شیر فقط با عسل و خرما توصیه میگردد در غیر اینصورت باعث سردی تن میشود. :point_left:عطسه عروق را منبسط میکند و عروق ریز مغز را باز میکند. :point_left:بی حسی های دندانپزشکی باعث سردی تن میگردد و موهای صورت را سفید میکند. برای رفع این مشکل اگر همان لحظه نمک روی آن قرار دهید سردی را از بین میبرد. :point_left:بهترین رقیب حجامت پیاده روی است. :point_left:غذاهای سرد پوکی استخوان می آورد. میتوان کلسیم لبنیات را از انجیر و بادام درختی که گرم هستند تامین کرد . :point_left:اگر بخواهید اعتیاد را یکدفعه ترک کنید باعث سکته خواهد شد. مواد مخدر گرم اول و سرد آخر می باشد و باید برای ترک آن غذاهای گرم را جایگزین غذاهای سرد کنید. :point_left:گشنیز بیش از حد غم زاست ( به خاطر سردی) :point_left:سوپ گندم بهترین خونساز است و برای همه مزاجها خوب است. :point_left:انواع ویتامین ب۱۲ در نان جو وجود دارد که باعث می شود موهای سر سفید نشوند. :point_left:خرما برای مادران شیرده بسیار مفید است و باعث افزایش شیر و صبور شدن فرزند می گردد. :point_left:آبگوشت حکیمانه ترین غذای ایرانی است. :point_left:خوردن آب یخ و آب بین غذا اصلی ترین عامل در بروز مشکلات کبدی از جمله کبد چرب است. :point_left:قارچ بسیار سرد است و استمرارش بدن را سرد می کند. :point_left:ملاک تشخیص چاقی اندازه گیری مچ دست است که اگر مچ کوچک بود و تن چاق بود شخص اضافه وزن دارد که باید ناهار را از وعده های غذایی اش حذف کند. :point_left:آواز خواندن سودای مغز را از بین می برد. :point_left:تمایل به بوهای بد مانند بوی بنزین و گازوئیل و .... به دلیل سودای زیاد مغز است. :point_left:در یک فرد متعادل برای هر ۱۰۰ سی سی خون باید به اندازه ۱ سی سی صفرا، ۴۹ سی سی دم، ۴۹ سی سی بلغم و ۱ سی سی سودا باشد که اگر این مقادیر بیشتر یا کمتر شود بیماری پدید می آید. :point_left:غذاهای سرد چاق کننده و غذاهای گرم لاغر کننده است. :point_left:هر چه قدر رطوبت معده بیشتر باشد اشتها بیشتر می شود. :point_left:بهترین زمان مصرف دارو اول شب و سپس صبح است. :point_left:زیره برای لاغری خوب است اما باعث چین و چروک می گردد. :point_left:تومور ناشی از افزایش سودا در سر و بواسیر یا هموروئید ناشی از افزایش سودا در انتهای روده است. :point_left:عسل خودش را به موضع درد میکشاند همانطور که آهنربا به سمت آهن می رود (سرعت اثر دارو را افزایش می دهد). :point_left:حضور ضد و نقیض در هوای سرد و گرم باعث ایجاد سودا می گردد (مانند کسانیکه به سونا می روند). :point_left:اگر انواع فلزات و مواد معدنی در بدن کاهش پیدا کرد با خوردن روزانه ۱۴ عدد بادام درختی این مشکل برطرف می شود. :point_left:درمان کسیکه زنبور نیشش زده است مالیدن سرکه روی موضع و خوردن عرق نعناع است. :point_left:کسانیکه بد زخم اند و زخمهایشان دیر خوب می شود به علت صفرای کم بدنشان است که باید غذاهای صفرا ساز (گرم و خشک) بیشتر بخورند. مثل: سیاه دانه، . :point_left:چربی دنبه گوسفند هر چه قدر وارد بدن شود به همان اندازه بیماریها از بدن خارج می شود. دکتر خیراندیش
قهوه خوشمزه است خوشمزگی اش به همان تلخ بودنش ست وقتى میخوریم تلخی اش را تحویل نمیگیریم اما می گوییم چسبید زندگی هم روزهای تلخش بد نیست مث قهوه می ماند تلخ است اما لذت بخش.... تلخی هایش را تحویل نگیر. بخند و بگو عجب طعمی!!!!!!!!!!! شب و روزتان بخیر،روز و روزگار به کامتان شیرین
هرگز تمامت را برای کسی رو نکن. بگذار کمی دست نیافتنی باشی... آدمها تمامت که کنند، "رهایت" می کنند..! آدم ها منتظرند جهتی را اشتباه بروی؛ آن وقت است که آوار می شوند رویت، وفراموش می کنند تمام مهربانی هایت را...! کافیست جای زخمت را بلد باشند. از اعلاء ترین نمک برایت مرهم میسازند! همانهایی که تا دیروز برایشان از جان مایه میگذاشتی...!
یاﺩ ﺑﮕﯿﺮ بانو: ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦِ، به ﺧﺎﻃﺮِ ﭼﺸﻢ ﻭ ﺍﺑﺮﻭ ﻧﻤﯽ ﻣﺎﻧﺪ! ﻋﺸﻖ، ﺑﻪ ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﺍﻧﺪﺍﻡ ﺗﺮﺍﺷﯿﺪﻩ ﯼ ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺭﻭﯼ ﭘﺎﻫﺎﯾﺶ ﻧﻤﯽ ﺍﯾﺴﺘﺪ! ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻦ ﻋﺰﯾﺰﻡ؛ ﺑﻪ ﺭﻭﺯﺗﺮﯾﻦ ﻟﺒﺎﺱ ﻫﺎ ﺁﺧﺮ ﺳﺮ ﺟﺎﯾﺶ ﮔﻮﺷﻪ ﯼ ﮐﻤﺪ ﻻ ﺑﻪ ﻻﯼِ ﯾﮏ ﺩﻧﯿﺎ ﻟﺒﺎﺱ ﻫﺎﯼِ ﺧﺎﻧﮕﯽِ ﮔﺸﺎﺩ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﺴﺘﺮِ ﺭﻭﯾﺎﻫﺎﯼِ ﺷﯿﺮﯾﻦِ ﺷﺒﺎﻧﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ، ﺟﺎ ﺧﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ! ﯾﺎﺩﺕ ﻧﺮﻭﺩ ﺩﻧﯿﺎ ﺩﻧﯿﺎ ﻟﻮﺍﺯﻡ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻣﺸﺖ ﺁﺏ ﺗﻤﺎﻣﺶ ﭘﺎﮎ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ! ﻭ ﺗﻮ ﻣﯽ ﻣﺎﻧﯽ ... ﺧﻮﺩِ ﺗﻮ ﮐﻪ ﺑﻪ ﮔﻤﺎﻧﻢ ﯾﺎﺩﺕ ﺭﻓﺘﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮﯾﻦ ﻣﺨﻠﻮﻕِ ﺧﺪﺍﯾﻤﺎﻥ ﺭﺍ، ﻧﺸﺎﻥِ ﺩﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺩﻫﯽ ... ﺑﻪ ﺩﻟﺖ ﺑﺴﭙﺎﺭ ﺍﮔﺮ ﮐﺴﯽ ﺁﻣﺪ ﮐﻪ ﺧﻮﺩِ ﺗﻮ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺭﻭﺯﻫﺎﯾﯽ ﻣﯽ ﺭﺳﺪ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﺣﻮﺻﻠﻪ ﯼ ﺁﺭﺍﺳﺘﻪ ﺑﻮﺩﻥ ﺭﺍ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﻧﮕﺎﻩِ ﺧﻮﺍﻫﺎﻧﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺑﺪﻭﺯﺩ ﻭ ﺑﮕﻮﯾﺪ: ﺍﻣﺮﻭﺯ ﮐﺪﺍﻡ ﯾﮏ ﺍﺯ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﭘﻮﺷﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺩﻟﻨﺸﯿﻦ ﺗﺮ ﺷﺪﻩ ﺍﯼ؟ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﺴﭙﺎﺭ ﺑﻪ ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﺵ، ﺗﺎ ﺗﻮ ﺑﺸﻮﯼ «باﻧﻮﯼِ» ﺗﻤﺎﻡ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﯾش! {لطفا shareکنین بچه ها}
*تو با شرافتی اگر... آبروی دیگران را مانند آبروی خودت محترم بدانی *تو آزادی, اگر... خودت را کنترل کنی، نه دیگران را *تو مهربانی, اگر... وقتی دیگران مرتکب اشتباهی میشوند، آنها را ببخشی. *تو شادی, اگر... گلی را ببینی و بخاطر زیباییش خدا را شکر کنی. *تو ثروتمندی, اگر... بیش از آنچه نیاز داری نداشته باشی. *و دوست داشتنی هستی, اگر... دردهایت تو را از دیدن دردهای دیگران کور نکرده باشد... " اگر چنین است...تو یک انسان بزرگی" امضای خدا پای تمام آرزوهایت"
مردی بر همسر خود در آشپزخانه وارد شد و از او پرسید کدام یک از فرزندان خود را بیش از دیگر فرزندانت دوست داری..!؟؟؟ همسر او گفت:همه آنها را،بزرگشان و کوچکشان،دختر و پسر،همه یکسانند و همه را به یک اندازه دوست دارم شوهر گفت:چگونه دل تو برای همه آنها جا دارد..!؟ همسر جواب داد:این خلقت خدا است که دل مادر برای همه فرزندان خود وسعت دارد مرد لبخندی زد و گفت:اکنون شاید بتوانی بفهمی که چگونه دل مرد برای چهار زن همزمان وسعت دارد....!! . . . خدا بیامرزدش روش خوبی رو برای قانع کردن برگزیده بود ولی موقعیتش در آشپزخانه و کنار کارد و ساطور غلـط بود....!!! مراسم آن تازه در گذشته، صبح و بعد از ظهر فردا جهت عبرت سایرین برگزار میگردد خخخخخخخخ
ضد پیری از چین :************************************ این کاملا واضح است که زنان آسیایی پوستی زیبا دارند ، در هر سنی که باشند ! برای بررسی به چین رفتیم تا ببینیم زنان چینی چه ترفندی به کار می برند تا همیشه پوستشان را جوان نگه دارند . چیزی که فهمیدیم این بود که برای محافظت پوست از رادیکال های آزاد، باید همان کاری را بکنیم که آنها می کنند : نوشیدن چای سفید!! رفع حلقه های تیره دور چشم از اسپانیا :*************************** این نکته را از خانم های اسپانیایی بیاموزید . آنها برای خلاصی از تیرگی دور چشم چه می کنند ؟ اگر ورقه های خیلی نازک سیب زمینی را برای 10 دقیقه روی چشمتان قرار دهید از حلقه های دور چشم خلاص می شوید ! به همین سادگی از خواب بیدار شدن از زیمبابوه :****************************** قهوه ، راک استار و ردبول را فراموش کنید ، زن زیمبابوه ترفند بهتری در آستین دارد . به منظور افزایش انرژی ، پاکسازی سیستم بدن و شروع سوخت و ساز بدن ، آنها چای داغ همراه آبلیمو می نوشند . لب های لطیف از ایتالیا :************************************ برای لطافت لب ها وقتی که آنها خشک ، پوسته پوسته و یا آفتاب سوخته هستند ، از زنان ایتالیایی بیاموزید، از روغن زیتون استفاده کنید. مراقبت پوست از ژاپن :******************************** زنان ژاپنی دارای پوستی زیبا هستند . راز آنها چیست؟ آنها از روغن درخت کاملیا برای همه چیزاستفاده می کنند از جمله برای خلاص شدن از چین و چروک، پس از زایمان ، جوان سازی و رساندن مواد مغذی به مو و تسکین دهنده سوختگی. با تشکر از این خانم ها، من تا به حال هیچ چیز درباره کاملیا نمی دانستم !! رهایی ازسلولیت از برزیل :******************************* زنان برزیلی یکی از بهترین اندام ها را در جهان دارند ، بنابراین اگر بگویند چگونه می توان با سلولیت مبارزه کرد ، من به حرفشان اعتماد می کنم ! فکر می کنید رازشان در چیست ؟ آنها ماسه را به بدنشان می مالند ،که باعث تحریک پوست شده وبه از بین بردن سلولیت کمک می کند . مراقبت مو از هند :************************** همه می دانند که زنان هندی موهای فوق العاده ای دارند . می دانید راز قدیمی آنها چیست ؟ روغن نارگیل !!! هفته ای یک بار ، مقداری از آن را گرم کرده و پوست سرتان را با آن ماساژ دهید . سپس همانطوریک شب را با آن بخوابید تا موهای زیبا و درخشانی داشته باشید.
ویرانی بدن از نخوردن شام شروع میشود 2- شام نخوردن باعث پیری زود رس میشود 3- در شب چیزی و لو اینکه قطعه نان کوچکی باشد تناول کنید 4- کسیکه دو شب پشت سر هم غذا نخورد . نیرویی از او به هدر میرود که تا چهل روز برنمیگردد 5- پیامبر اکرم (ص) : غذای شب را ترک مکن ولو آنکه تکه نان خشکی باشد . من میترسم که اگر امت من غذای شب را ترک کنند ، زود پیر شوند 6- غذای شب ، نیروی پیر و جوان است . 7- هرکس که غذای شب را ترک کند ، نیرویی از او میرود که بر نمیگردد 8- غذای شب سودمندتر از غذای روز است چرا خوردن شام سودمندتر از خوردن نهار است ؟ زیرا در شب حرارت به داخل بدن میرود و هضم قوی تر میشود بر خلاف روز که سردی به داخل و حرارت به سطح بدن می رود و غذا درست هضم نمیشود اگر در هنگام شب در معده چیزی نباشد . حرارت بدن به جای آنکه به آن بپردازد ، به رطوبت اصلی بدن متوجه میشود و آن را خشک و لاغر میکند . به همین دلیل است که ، در هنگامی که معده خالی است باعث کم خوابی می شود
تمام اتفاقات بدن در طول ۲۴ ساعت شبانه روز شاید هیچوقت به این موضوع حتی فکر هم نمی کنیم که وقتی در طول بیست و چهار ساعت شبانه روز مشغول فعالیت و خواب هستیم بدن ما چه فعالیت هایی را تجربه می کند و در کل در طول یک روز کامل در بدن ما چه اتفاقاتی می افتد! اما چه بسا دانستن این موضوع ارتباط مستقیم با عملکرد صحیح سیستم بدن و سلامتی ما دارد. اتفاقاتی که برای بدن ما در طول ۲۴ ساعت می افتد بشرح زیر است: :white_check_mark: ساعت شش صبح: با ترشح هیدرو کورتیزون، اعضای بدن بیدار می شوند. بدین طریق بدن بطور آهسته خودش را برای بیدار شدن آماده میکند. متابولیسم به فعالیت در می آید و برای فعالیت روزانه ما پروتئین و انرژی ذخیره شده به جریان در می آید. :white_check_mark: ساعت هفت صبح: هنوز بدن ضعیف است، پس وقت ورزش نیست چون در این ساعت با ورزش فقط به قلب فشار وارد می شود. به جای ورزش صبحانه بخورید چون دستگاه گوارش در این زمان بخوبی کار میکند. :white_check_mark: ساعت هشت صبح: مقدار زیادی هورمون در این ساعت ترشح میشود. سیگار کشیدن در این ساعت بیشتر از هر ساعت دیگری باعث تنگ شدن عروق می شود. :white_check_mark: ساعت نه صبح: بدن سفت و سخت بیدار است و زمانی است که نیروی زیادی را در اختیار دارد. در صورت نیاز به تزریق هر آمپولی این ساعت بهترین موقع است. چون هر گونه عوارض ناشی از تزریق آمپول در این زمان به حداقل می رسد و بدن در مقابل اشعه ایکس مقاوم است. :white_check_mark: ساعت ده صبح: ساعتی که ارگانیسم به خودش می آید و اعلام آمادگی می کند. بدن انرژی زیادی را در اختیار دارد و حرارت بدن بالاست. نکته مهم اینکه بین ساعتهای ده تا دوازده احتمال سکته های قلبی بیشتر از هر زمان دیگر است. :white_check_mark: ساعت یازده صبح: بدن در بهترین حالت و زمان خود قرار دارد. ضربان قلب و میزان گردش خون به اندازه ای مناسب است که ممکن است در معاینات قلبی (اکتروکاردیو گرافی) اشتباهاتی رخ بدهد و اگر مشکلی در قلب وجود داشته باشد در این لحظه دیده نشود. بدن کاملاً آماده است تا مسائل ریاضی و سخت ترین فرمول ها را حل کند. :white_check_mark: ساعت دوازده ظهر: دقت افراد کم و انسان دچار خواب آلودگی می شود. اسید معده زیاد ترشح میشود و خون رسانی به مغز کاهش پیدا میکند. برای خون رسانی به دیگر اعضای بدن از معده استفاده بیشتری میشود. افرادی که عادت به خواب نیمروزی دارند حدوداً تا سی درصد خطر سکته قلبی در آنها کمتر از دیگران است. :white_check_mark: ساعت سیزده: بدن از تب وتاب می افتد. بهره وری در اواسط روز بیست درصد کاهش پیدا میکند. همه اعضای بدن در پایین ترین سطح فعالیت میباشند. در این ساعت فقط کیسه صفرا است که خوب فعالیت میکند و مشغول هضم غذای نیمروزی است. :white_check_mark: ساعت چهارده: احساس خستگی بروز میکند چون فشار و ترشح هورمون ها کم میشود. برای افرادی که از دندانپزشکی ترس دارند این ساعت بهترین زمان است چون افراد در این ساعت کمتر احساس درد میکنند. این وضعیت تا سی دقیقه ادامه خواهد داشت. :white_check_mark: ساعت پانزده: در این زمان انرژی دوباره به بدن بر میگردد و حافظه خوب کار میکند و مرحله دوم از بهره وری آغاز می شود. ولی کمتر از آن چیزی که بدن در صبح داشت. :white_check_mark: ساعت شانزده: برای ورزش کردن بهترین ساعت است فشار و گردش خون بدن در بهترین حالت است. :white_check_mark: ساعت هفده: فعالیت ارگانها به بالاترین حد خود می رسد. نیرو افزایش پیدا میکند، اکسیژن زیادی استفاده میشود، کلیه ومثانه خوب کار میکند. زمانی است که ناخنها و موها خوب رشد میکند، اسید معده افزایش پیدا میکند به همین دلیل در این ساعت احتمال خونریزی هم بیشتر است. :white_check_mark: ساعت هیجده: الآن زمان مناسبی برای خوردن شام است. پانکراس در این ساعت فعالیت خوبی دارد. :white_check_mark: ساعت نوزده: میزان فشار خون و ضربان نبض کاهش پیدا میکند. به همین دلیل کسانی که از داروهای کاهش دهنده فشار خون استفاده میکنند باید دقت بیشتری داشته باشند. چون داروهای فشار خون در این زمان باید با احتیاط بیشتری مصرف شود. تاثیر دارو های ضد افسردگی در این ساعت خیلی زیاد است. :white_check_mark: ساعت بیست: میزان چربی کبد کاهش می یابد و خون کثیف از هر زمان بیشتر به قلب می رسد. کسانی که آلرژی یا آسم دارند در این ساعت باید از دارو هایشان استفاده کنند. آنتی بیوتیکها از این قاعده مستثنی نیستند چون در این ساعت بیشترین تاثیر را دارند. :white_check_mark: ساعت بیست و یک: عملکرد ترشح غدد در این ساعت به پایان می رسد. هر چیزی از این به بعد وارد معده میشود و عملیات هضم و جذب غذا به کندی انجام میشود که این مسئله میتواند خیلی خطرناک باشد چون باقیمانده غذا به مخاط روده حمله کرده و مخاط روده را دچار آسیب میکند. :white_check_mark: ساعت بیست و دو: سیستم دفاعی بدن به حالت آماده باش در می آید. کسانی که سیگار میکشند باید بدانند که از این ساعت به بعد بدن سمومی مثل نیکوتین را خیلی سخت دفع میکند. :white_check_mark: ساعت بیست و سه: بدن ارگانیسم ترشح هورمونها را که در طول روز فعال بوده است متوقف میکند آرامش بسراغ بدن می آید و جسم احساس راح
مصرف سالاد : سالاد را باید قبل از خوردن غذای اصلی خورد . به هیچ وجه همراه با غذا و یا بعد از غذا , سالاد نخورید . سالاد ظرف مدت نیم ساعت باید از معده خارج شود . اگر ابتدا غذای اصلی را و سپس سالاد را میل کنید , کار معده را به شدت مختل میکنید به این دلیل که مدت زمان خروج غذای اصلی از معده یک الی یک و نیم ساعت است حال آنکه مدت زمان خروج سالاد از معده نیم ساعت است . چنانچه ابتدا غذای اصلی و سپس سالاد مصرف شود , سالاد مدت زمان بیشتری باید در معده بماند و همین باعث فاسد شدن سالاد و تخمیر شدن ان میشود , در نتیجه اسید لاکتیک تولید شده توسط سالاد به سیستم گوارشی آسیب میرساند و تولید الکل مضر در بدن میکند . لطفا سالاد را پیش از غذا مصرف کنید .
ﮐﺪﺍﻡ ﺩﺭﺳﺖ ﺍﺳﺖ ؟ ﮔﺮﮒ " ﺑﺎﺭﺍﻥ " ﺩﯾﺪﻩ ﯾﺎ " ﺑﺎﻻﻥ " ------------------------ ...ﻭﺍﮊﻩ ﯼ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺍﺻﻄﻼﺡ ﺑﻪ ﮐﻠﯽ ﻧﺎﺩﺭﺳﺖ ﺍﺳﺖ، ﺯﯾﺮﺍ ﻫﻤﻪ ﯼ ﮔﺮﮒ ﻫﺎ ﺍﺻﻮﻻً ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺩﯾﺪﻩ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﺍﺗﻔﺎﻗﺎً ﺑﯿﺶ ﺗﺮ ﺩﺭ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﺯﻣﺴﺘﺎﻧﯽ ﻭ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺍﺯ ﻻﻧﻪ ﺧﺎﺭﺝ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺷﮑﺎﺭ ﻣﯽﭘﺮﺩﺍﺯﻧﺪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺩﯾﺪﻥ ﻋﻠﺖ ﺑﺎ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺷﺪﻥ ﮔﺮﮒ ﺑﺎﺷﺪ، ﺍﯾﻦ ﺷﺎﻣﻞ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﺍﺳﺖ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﮔﺮﮔﺎﻥ . ... ﺷﮑﻞ ﺩﺭﺳﺖ ﺍﯾﻦ ﺍﺻﻄﻼﺡ " ﮔﺮﮒ ﺑﺎﻻﻥ ﺩﯾﺪﻩ " ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﺎﻻﻥ ﻭﺍﮊﻩ ﺍﯼ ﺍﺳﺖ ﺑﻪﻣﻌﻨﯽ ﺩﺍﻡ ﻭ ﺗﻠﻪ ﻭﮔﺮﮔﯽ ﮐﻪ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﺩﺷﻮﺍﺭﯼ ﻭ ﺧﻄﺮ ﺑﺎﻻﻥ ﻧﺠﺎﺕ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﭘﺨﺘﮕﯽ ﻭ ﺁﺯﻣﻮﺩﮔﯽ ﻻﺯﻡ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺷﮑﺎﺭﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺁﺯﻣﻮﺩﻩ ﻭ ﺳﺮﺩ ﻭ ﮔﺮﻡ ﭼﺸﯿﺪﻩ ﻧﯿﺰ ﺁﻧﺎﻧﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺍﻧﺪﯾﺸﻪ ﻫﺎﯼ ﻋﺎﻗﻼﻧﻪاز ﻫﻤﻪ ﯼ ﺩﺷﻮﺍﺭﯼ ﻫﺎ ﻭ ﺑﻼﻫﺎ ﺭﻫﺎﯾﯽﯾﺎﻓﺘﻪ ﻭ ﺭﺍﻩ ﻭ ﺭﺳﻢ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﺍ ﻓﺮﺍ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﻧﺪ . ﻭﻟﯽ ﻋﺎﻣﻪ ﯼﻣﺮﺩﻡ ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻨﯽ ﻭﺍﮊﻩ ﯼ ﺑﺎﻻﻥ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﺴﺘﻪ ﺍﻧﺪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻭ ﺑﺪﯾﻦ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﺍﺻﻄﻼﺡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﺮﮒﺑﺎﺭﺍﻥ ﺩﯾﺪﻩ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﺗﺎ ﻣﻌﻨﯽ ﻭ ﻣﻔﻬﻮﻡ ﺍﯾﻦ ﻋﺒﺎﺭﺕ ﺑﻪ ﺫﻫﻦ ﺁﻧﺎﻥ ﺳﻬﻞ ﻭ ﺁﺳﺎﻥ ﺑﯿﺎﯾﺪ. ﻣﻨﺒﻊ : ﺁﺭﯾﺎ ﺍﺩﯾﺐ
عاقبت با یک غزل او را هوایی میکنم بعد عاشق کردنش خود را فدایی میکنم گفته اند او عاشق شعر است و شاعر پیشگی با همین ترفند از او دلربایی میکنم من که "شاعر " نیستم اما به عشق او چنین در میان دوستان " شاعر نمایی" میکنم!! قلب او سنگیست من میکوبمش با شعر ناب کعبه ای میسازم از آن و خدایی میکنم او طلسمم کرده با آن چشمهای میشی اش شعر میخوانم نگاهش را گدایی میکنم من به اعجاز "غزل" بر قلب انسان واقفم آخرش هم با " غزل" او را، هوایی میکنم سید امیر جان دل
برای اینکه دست ها را از حالت زبر بودن در آورده و با استفاده از مواد طبیعی ، نرمی و لطافتشان را بر گردانید ، این 4 ماسک را به شما معرفی می کنیم : 1- جهت نرم کردن پوست دست می توانید گلیسیرین و گلاب را مخلوط کنید و به دستتان بمالید. 2- جهت نرم کردن و سفیدی دست ، مقداری عسل و آب لیمو ترش تازه را مخلوط نموده و به مدت 15 تا 20 دقیقه روی دست ها بمالید و سپس بشویید. 3- جهت نرم کردن دست های زبر و خشن ، 2 عدد زرده تخم مرغ با 2 قاشق چای خوری روغن زیتون به همراه 25 گرم گلاب مخلوط کرده و دست ها را آغشته نمایید. با یک دست کش نخی بپوشانید و پس از چند ساعت بشویید.( یک تا دو بار در ماه می توانید این کار را انجام دهید. ) 4- جهت نرم کردن دست های خشک و تیره می توان از مخلوط آب پرتقال و عسل استفاده کرد.