2777
2789
"معجزه" یعنی: وقتی که "غرق" در زندگی ، افکار ، دغدغه ها و گرفتاریهای خودت هستی..... "کسی" ارام می اید ...... ان گوشه "قلبت" می نشیند...... بی هوا ساکن "دلت" میشود... و بی توقع "سر و سامانش" می دهد... بودنش مثل یک "گرمای دلپذیر" است.... وسط "یخبندان" زندگی.... "دوست" عجب امنیت خوبی است!!!!! میتوان با او "خودت" باشی..... میتوانی "دردهایت" را هر چقدر "گران"..."بی خجالت" با او در میان بگذاری.... از "عاشقی هایت" بگویی..... از "حماقت هایت" بگویی... "دوست" انتخاب "ازاد" ماست...."دوست" از هر "نسبتی" مبراست..."دوست" معذوریت یا عادت و عرف نیست... "دوست" سایگاه ارامی ست.... تا خستگی هایت را با او به.در کنی.... "دوست" عجب "نعمتی" است!!!
(( انچه از دوتائى ها باید بدانیم )) انسان 2 نوع معلم دارد، آموزگار و روزگار هرچه با شیرینی از اولی نیاموزی ، دومی با تلخی به تو می آموزد... --- انسانها؛ در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان میدهند: اول، بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند دوم اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند . . . --- دو چیز شما را تعریف میکند: بردباری تان ، وقتی هیچ چیز ندارید و نحوه رفتارتان ، وقتی همه چیز دارید . . . ---- تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی؛ یکی دیروز و یکی فردا . ---- دو شخـص به تـو می آمـوزد: یکی آمـوزگـار، یکی روزگـار اولی به قیمت جـانش، دومی به قیمت جـانت ---- آدما دو جور زندگی میکنن : یا غرور شونو زیر پاشون میذارن و با انسانها زندگی میکنن، یا انسانهارو زیر پاشون میذارن و با غرورشون زندگی میکنن ---- رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن: اول پـیـدا کـردن شـبـاهت ها دوم احترام گذاشتن به تفاوتها ---- همه یادشون میمونه باهاشون چیکار کردى، ولـى یادشون نمیمونه براشون چـکار کردى. ---- همیشه دلتنگ اونى هستیم که نیست، حوصله کسى را هم نداریم که ﻫﺴﺖ بعد شکایت میکنیم از تنهائى هامون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حداقل 14حقیقت رو راجع به شما میدونم . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.الان بیداری 2.گوشیت روشنه 3.یه انسان هستی 4.داری pm منو میخونی 5.تو نمیتونی وقتی زبونت بیرونه بگی ژ 7.الان داری امتحان میکنی 8.الان خندت گرفت 9.اصلا ندیدی که عدد6رو جا انداختم 10.الان برگشتی چک کنی ببینی جا انداختم یا نه 11.الان باز خندیدی 12.نمیدونی که من یه عدد رو هم چندبار نوشتم 13.الان چک کردی ببینی کدومه 14.پیداش نکردی داری فحش میدی ???????????????????? اینو بفرسین تو یه گروه دیگه اوناهم بخندن.
روزی دختری به تمام خواستگارانش جواب رد داد و به قول امروزی ها ترشید!!! واما عواقب این کار ناپسندش: تا آخر عمرش با دوستانش مسافرت رفت، آرایش کرد، مد روز را پوشید، سرکار رفت ، پولهایش رو پس انداز کرد ماشین و آپارتمانی شیک خرید،بدون صدای بچه و دستورات شوهر ادامه تحصیل داد و دکتری گرفت، به کسی جواب پس نداد، خیانت شوهر را تجربه نکرد،کتک نخورد، دروغ های مرد را نشنید، پوشک بچه عوض نکرد ،موهایش بوی پیاز داغ و قرمه سبزی نگرفت،پوستش چروک نشد و جوان ماند و تا میتوانست از زندگی اش لذت برد
ﻣﺪﯾﺘﯿﺸﻦ ﭘﯽ ﺑﺮﺩﻥ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻄﻠﺐ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﻦﺫﻫﻦ ﻧﯿﺴﺘﻢ .ﻭﻗﺘﯽﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺁﮔﺎﻫﯽ ﺁﺭﺍﻡ ﺁﺭﺍﻡ ﺩﺭ ﻭﺟﻮﺩﺗﺎﻥ ﻋﻤﯿﻖ ﻭ ﻋﻤﯿﻖﺗﺮ ﮔﺮﺩﺩ, ﺁﻧﮕﺎﻩ ﻟﺤﻈﺎﺕ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯿﺘﺎﻥ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﻣﯽ ﺁﯾﻨﺪ . ﻟﺤﻈﺎﺕ ﺳﮑﻮﺕ,ﻟﺤﻈﺎﺕ ﻓﻀﺎﯼ ﺧﺎﻟﺺ, ﻟﺤﻈﺎﺕ ﻭﺿﻮﺡ, ﻟﺤﻈﺎﺗﯽ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺩﺭ ﺩﺭﻭﻧﺘﺎﻥ ﺩﺭ ﺗﻼﻃﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﻭ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺁﺭﺍﻡ ﺍﺳﺖ. ﺩﺭ ﺁﻥ ﻟﺤﻈﺎﺕ ﺁﺭاﻡ ﺷﻤﺎ ﻗﺎﺩﺭ ﺑﻪ ﺩﺭﮎ ﮐﯿﺴﺘﯽ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﻫﺴﺘﯿﺪ ﻭ ﺭﺍﺯ ﻫﺴﺘﯽ ﺭﺍ ﺩﺭﻣﯽﯾﺎﺑﯿﺪ . ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﻣﺪﯾﺘﯿﺸﻦ ﺣﺎﻟﺖ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﻭ ﻫﻤﯿﺸﮕﯽ ﺷﻤﺎ ﺑﺸﻮﺩ ﺭﻭﺯﯼ ﺷﮕﻔﺖ ﺍﻧﮕﯿﺰ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ, ﺭﻭﺯﯼ ﭘﺮ ﺍﺯ ﻧﻌﻤﺘﻬﺎﯼ ﺑﺰﺭﮒ .
(ﭘﺎﺋﻮﻟﻮ ﮐﻮﺋﯿﻠﻮ) لذتهای زندگی: هوای توی گل فروشی؛ خاروندن ردکش جوراب؛ دیرمیرسی سرکار و رییس هنوز نیومده؛ خنکی اون طرف بالش؛ اسم عطر تو بپرسن؛ لیسیدن انگشتهای پفکی؛ وقتی نوزادی انگشتتو محکم بگیره؛ بوی تن نوزاد؛ وقتی خوابی یکی پتو بندازه روت؛ مغز کاهو؛ حرف زدن بچه باخودش وقتی داره تنهایی بازی میکنه؛ اخر سفر بشینی همه عکس هایی رو که گرفتی نگاه کنی؛ وقتی کسی بهت میگه صدای خندت رو دوست داره؛ وقتی خندت می گیره و خندتو نگه می داری؛ بچه ها بازیشونو نگه دارن تا از کوچه رد بشی با پای برهنه روی شن های خیس ساحل قدم می زنی بوی چمن خیس... زندگی رو ساده بگیرین و از این همه لذت های کوچک زندگی خوشبختی رو احساس کنید..,, واسه هرکی میتونی بفرست تا از زندگیش و زیبایی هاش لذت ببره
خدایا ازت عاجزانه میخوام امسال همه منتظرا تیکربارداری بذارن خواهش میکنم امسال یه کاری کن همه یه نی نی سالم وصالح بیاد تو بغلشون وعید95سه نفره یا بیشتربشن.امین یا رب العالمین.اگه دوست داری یه صلوات من ومنتظرای دیگه رو مهمون کن.**** اللهم صل علی محمد وال محمد.وعجل فرجهم
تا حالا شنیده بودید یکی این همه پشت سر هم بد بیاورد ؟ در زندگی مشکلات بزرگ نیست که به آدم با اراده احتیاج دارد ( هرکسی میتواند در یک بحران قد علم کند و با شجاعت با فاجعه ای مصیبت بار رو به رو بشود ) بلکه به نظرم در یک روز با خنده به استقبال مشکلات کوچک رفتن، واقعا احتیاج به عزم و اراده دارد. من هم سعی میکنم چنین اراده ای را در خود به وجود بیاورم . می خواهم به خود تلقین کنم که زندگی فقط یک بازی است و من باید تا آنجا که می توانم ماهرانه و درست آن را بازی کنم . چه در این بازی ببرم و چه ببازم، در هر حال شانه هارا بالا می اندازم و می خندم . میخواهم همیشه شوخ باشم .. بابا جون ! ازین به بعد حتی اگر جولیا جوراب ابریشمی بپوشد و یا هزار پا از سقف پایین بیفتد ، دیگر هرگز شکایتی از من نخواهید شنید .. . ارادتمند همیشگی شما ، جودی
ما آخرین نسل بازی های کوچه ایم! نخستین نسلی که موسیقی را از رادیو ضبط کردیم! فیلم را با ویدئو دیدیم! و با دسته های آتاری ساعت ها پای بازی های نه چندان پیچیده شاد بودیم !!! ما آخرین نسلی هستیم که بدون موبایل و لپتاب و فیس بوک و وایبر زندگی کردیم، اما زندگی کردیم... چای را با نگاهمان از کتری تا فنجان دنبال کرده ایم... ما آخرین نسل قصه های پای کرسی هستیم! آخرین گروه شب نشینی های پر از شادی ... نشست هایی بدون وایبر و اینترنت... دورهم هایی با یک دنیا تجربه ی کسب شده در آخر شب... یک عالم دانش جدید.. آخرین نسل شب نشینی های گفتن از جن وغول. پیاده رفتنهای مدرسه . کیوسک تلفن عمومی سکه ای.پشت وانت نشستن تاشهر.مخفی کردن ویدئو داخل گونی. دوربین عکاسی با فیلم ۳۶ تایی.. ما تنها نسلی هستیم که مثل پاییز بین تابستان و زمستان دو فصل متفاوت را تجربه کردیم! فصلی با عشق!! فصلی بدونه تکنولوژی!! ما متولدین دهه های۴۰ و ۵۰ و ۶۰ هستیم. نسلی که دیگر شبیهی نخواهد داشت... نسلی پر از خاطرات ساده اما ناب.... ( تقدیم به همه خوبان )
در عصر حضرت سلیمان(ع) نبى، پرنده اى براى نوشیدن آب بسمت برکه اى پرواز کرد. اما چند کودک را بر سر برکه دید، پس آنقدر انتظار کشید تا کودکان از آان برکه متفرق شدند. همینکه قصد فرود بسوى برکه را کرد، اینبار مردى را با محاسن بلند و آراسته دید که براى نوشیدن آب به آن برکه مراجعه نموده. پرنده با خود اندیشید که این مردى باوقار و نیکوست و از سوى او آزارى به من متصور نیست. پس نزدیک شد و آن مرد سنگى بسویش پرتاب کرد و چشم پرنده معیوب و نابینا شد. شکایت نزد حضرت سلیمان برد. حضرت آن مرد را احضار، محاکمه و به قصاص محکوم نموده و دستور به کور کردن چشم داد. آن پرنده به حکم صادره اعتراض کرد و گفت: چشم این مرد هیچ آزارى به من نرساند، بلکه ریش او بود که مرا فریب داد و گمان بردم که از سوى او ایمنم پس به عدالت نزدیکتر است اگر محاسنش را بتراشید تا دیگران مثل من فریب ریش او را نخورند!!!
برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است آنانکه میفهمند عذاب میکِشند و آنانکه نمیفهمند عذاب می دهند مهم نیست که چه "مدرکی" دارید مهم اینه که چه "درکی" دارید مغزِ کوچک و دهانِ بزرگ میلِ ترکیبیِ بالایی دارند کلماتی که از دهانِ شمابیرون می آید ویترینِ فروشگاهِ شعورِ شماست پس وای بر جمعی که لب را بی تامل وا کنند چرا که کم داشتن و زیاد گفتن مثلِ نداشتن و زیادخرج کردن است! پس نگذارید زبانِ شما از افکارتان جلو بزند!!!
ﻳﻦ ﻣﻄﻠﺐ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺨﻮﻧﻰ ﺗﺎ ﺣﻔﻆ ﺑﺸﻰ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺭﺍ ، ﺑﺎﯾﺪ ﻋﺼﺒﺎﻧﯽ ﮐﺮﺩ ؛ ﺗﺎ ﺧﻮﺏ ﺷﻨﺎﺧﺖ ! ﺁﻧﭽﻪ ﺍﻓﺮﺍﺩ ، ﺩﺭ ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ ، ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﺯ ﻣﯽ ﺩﻫﻨﺪ ؛ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻣﻨﻂﻖ ﺷﺎﻥ ، ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺍﺩﺏ ﺷﺎﻥ ، ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﺭﻭﺣﺸﺎﻥ ، ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺷﻌﻮﺭﺷﺎﻥ ، ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻣﻌﺮﻓﺖ ﺷﺎﻥ ، ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺍﺻﺎﻟﺖ ﺷﺎﻥ ، ﻭ ﺣﺘﯽ ﻣﯿﺰﺍﻥ ؛ ﻣﻬﺮﻭ ﻣﺤﺒﺖ ﺭﺍﺳﺘﯿﻦ ﺷﺎﻥ ، ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻣﺎ ﺭﺍ ، ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ ! ﮔﺎﻫﯽ ﺩﯾﺪﻩ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ؛ ﺍﻓﺮﺍﺩ ، ﻣﺎﺩﺍﻡ ﮐﻪ ، ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺑﺮ ﻭﻓﻖ ﻣﺮﺍﺩ ﺍﺳﺖ ؛ ﭼﻨﺎﻥ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ، ﻭﻣﻮﺩﺏ ﻭ ﻓﺮﻭﺗﻦ ﺃﻧﺪ ؛ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮﺷﺎﻥ ، ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻓﺮﻭﻣﺎﯾﮕﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ! ﻭﻟﯽ ﮐﺎﻓﯽ ﺳﺖ ؛ ﺑﻪﺑﻬﺎﻧﻪ ﺍﯼ ، ﯾﺎ ﺍﺗﻔﺎﻗﯽ ﻭ ﯾﺎ ﺍﻧﺘﻘﺎﺩﯼ ، ﯾﺎ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﻧﺎﺧﻮﺷﺎﯾﻨﺪﯼ ، ﺭﻧﺠﯿﺪﻩ ﺧﺎﻃﺮ ﺷﻮﻧﺪ ؛ ﺗﺎﺯﻩ ، ﺁﻥﺭﻭﯼ ﻧﺎﻣﺒﺎﺭﮎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ، ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾﺎﻧﻨﺪ !... ﺩﯾﮕﺮ ﻧﻪ ﺍﺩﺏ ﻣﯽ ﺷﻨﺎﺳﻨﺪ ؛ ﻭ ﻧﻪ ﻣﺮﺍﻡ ، ﻭ ﻧﻪﻣﻌﺮﻓﺖ ، ﻭ ﻧﻪ ﻣﺤﺒﺖ !.. ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺍﻓﺮﺍﺩ ، ﺑﺮ ﺣﺬﺭ ﺑﺎﺷﯿﺪ ،،، ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ، ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﻣﻼﯾﻤﺖ ، ﺍﻫﻞ ﺍﺩﺏ ﻭ ﻣﻬﺮ ﻭ ﻣﺤﺒﺖ ﺍﺳﺖ ؛ ﻭ ﺑﺎ ﮐﻤﺘﺮﯾﻦ ﻧﺎﻣﻼﯾﻤﺖﻫﺎ ، ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺘﺶ ﮔﻢ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ؛ ﺷﺎﯾﺴﺘﻪ ﯼ ﺩﻭﺳﺘﯽ ﭘﺎﯾﺪﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ! ﺍﯾﻦ ﻫﺎ ، ﺭﻭﺡ ﻫﺎﯼ ﮐﻮﭼﮑﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ ؛ ﮐﻪ ﻓﻘﻂ ، ﺑﻪ ﺩﺭﺩ ﺍﺣﻮﺍﻟﭙﺮﺳﯽ ﻫﺎﯼ ، ﮔﺎﻩ ﮔﺎﻫﯽ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﻧﺪ ،،، ﺑﺰﺭﮔﯽ ﻭ ﻣﻌﺮﻓﺖ ، ﺍﺩﺏ ، ﺍﺻﺎﻟﺖ ﻭ ﻧﺠﺎﺑﺖ ، ﺁﺩﻣﯿﺎﻥ ﺭﺍ ؛ ﺑﻪ ﻫﻨﮕﺎﻣﻪ ﯼ ﺧﺸﻢ ﻭ ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ ﺑﯿﺎﺯﻣﺎﺋﯿﺪ
واقعأ خوندنیه  روزی باد به آفتاب گفت: من از تو قوی ترم. آفتاب گفت: چگونه؟ باد گفت آن پیرمرد را میبینی که کتی بر تن دارد؟ شرط میبندم من زودتر از تو کتش را از تنش در می اورم. آفتاب در پشت ابر پنهان شد و باد به صورت گردبادی هولناک شروع به وزیدن گرفت. هرچه باد شدید تر میشد پیرمرد کت را محکم تر به خود می پیچید.... سرانجام باد تسلیم شد. آفتاب از پس ابر بیرون امد و با ملایمت بر پیرمرد تبسم کرد و طولی نکشید که پیرمرد از گرما عرق کرد و پیشانی اش را پاک کرد و کتش را از تن دراورد. در ان هنگام آفتاب به باد گفت ....... دوستی و محبت قوی تر از خشم و اجبار است. در مسیر زندگی گرمای مهربانی و تبسم از طوفان خشم و جنگ راه گشا تر است..... زندگیتان سرشار از مهربانی و تبسم
تو یک زنی... زیبا باش! لباس خوب بپوش ! ورزش کن ! مواظب هیکل و اندامت باش ! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد!:blossom: همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آ گاهیتو بالا ببر. خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج میهمان کن ! برای خودت گاهی هدیه ای بخر ! وقتی به خودت و روحت احترام می گذاری احساس سربلندی می کنى آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمی بری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد می کنی یادت باشد .... برای یک زن عزت نفس غوغا میکند! تقدیم ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺧﺎﻧﻤﻬﺎ