راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
الان دم ودیقه عوضش کن عقدت خالی بشه منم روزای اول همین بودم خیلی قابلیتا ایفونوبلدنبودم هرچیوخواستی ...
😅منکلا هیچیشو بلد نیستم مثلا کسی نمیدونه نی نی سایت میام میخام کلا سرچام پاک بشه اصلا بالا نیاد چیکار کنم کلا همیشه پاک میکنم صفحه هارم میبندم ولی میگم جای دیگه ذخیره نشده باشه بعدهمسرم ببینه چون بفهمه نی نی سایتم جنگ جهانی درست میشه میخام کلا همونجا همش پاک بشه نیاز نباشه من پاک کنم میشه؟
😅منکلا هیچیشو بلد نیستم مثلا کسی نمیدونه نی نی سایت میام میخام کلا سرچام پاک بشه اصلا بالا نیاد چیک ...
من با bolt میام و هیچیو پاک نمیکنم نمیدونم چجوریه توصفحه سرچ مثلا اول نی نی سایت که ن هست رومیزنم اگه قبلا رفته باشم میاره توکشوی پایین بعد پنجرشو میبندم اگه بخام علامت ضربدره رومیزنم حالا تو امتحان کن ببین چجوریه اگه باز بزنی ن نی نی سایتو بیاره ممکنه همسرت بفهمه تو safari هم ببین پنجره هابسته باشه مثلا الان ن میزنم این هیستوریارومیاره وانگارقابل پاک شدنم نیست اخرین جایی ک باشمو میاره تو هیستوریا