2777
2789
عنوان

نی نی

145 بازدید | 19 پست

سلام .من ۸هفتمه.سونو کرده بودم بچه راست بود.دیروز پیادهراه رفتم دقیقا اونجا قفل کرده بود درد میکرد.اما الان خوبم.پس کی بچه بالاتر میاد؟و ب نظرتون جنسیتشو میشه حدس زد؟ 

هنوززوده واسه جنسیت

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میگن راست باش پسره.من تهوع عصر دارم 

یعنی چی راست باشه؟

بچه اولمم پسره الانم باردارم اینم پسره سه ماهه اول ک کلا هیچی نتونستم بخورم ازحالت تهوع همه میگفتن دختره ولی پسرشد

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔

منم تو سونو سمت راست بود، پسره

تهوع و ویار خیلی بدیم داشتم

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من باداروارومم.اما فقط اوق میزنم.علائم هاتو بهم میگی من الان ۸هفتمه 

منم هنوز قرص ضد تهوع میخورم صبحا یکی، یعنی 8 هفته بودم با روزی دو سه تا قرصم آروم نمیشدم و بازم استفراغ میکردم، خداروشکر از 12 هفته به بعد یکم بهتر شدم، شوری و ترشی خیلی دوست دارم، منی که عاشق شیرینی بودم حالا بدم میاد دیگه 😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
خدا حفط کنه.تست خونگی انجام دادی درست دربیاد

مرسی عزیزم ن خودم انجام ندادم ولی جاریم ازمایش جوش شیرین روانجام داد جواب داد

منم هنوز قرص ضد تهوع میخورم صبحا یکی، یعنی 8 هفته بودم با روزی دو سه تا قرصم آروم نمیشدم و بازم استف ...

من کلا ترشی و شوری دوس دارم حتی دوغ ترش.من یکم راه برم نفسم میگیره‌.لاغرشدم.گوشت بدم میاد.خیارگوجه میچسبه بهم 

من کلا ترشی و شوری دوس دارم حتی دوغ ترش.من یکم راه برم نفسم میگیره‌.لاغرشدم.گوشت بدم میاد.خیارگوجه م ...

احتمالا پسره