2777
2789
عنوان

نی نی

145 بازدید | 19 پست

سلام .من ۸هفتمه.سونو کرده بودم بچه راست بود.دیروز پیادهراه رفتم دقیقا اونجا قفل کرده بود درد میکرد.اما الان خوبم.پس کی بچه بالاتر میاد؟و ب نظرتون جنسیتشو میشه حدس زد؟ 

هنوززوده واسه جنسیت

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه میگن راست باش پسره.من تهوع عصر دارم 

یعنی چی راست باشه؟

بچه اولمم پسره الانم باردارم اینم پسره سه ماهه اول ک کلا هیچی نتونستم بخورم ازحالت تهوع همه میگفتن دختره ولی پسرشد

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔

منم تو سونو سمت راست بود، پسره

تهوع و ویار خیلی بدیم داشتم

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من باداروارومم.اما فقط اوق میزنم.علائم هاتو بهم میگی من الان ۸هفتمه 

منم هنوز قرص ضد تهوع میخورم صبحا یکی، یعنی 8 هفته بودم با روزی دو سه تا قرصم آروم نمیشدم و بازم استفراغ میکردم، خداروشکر از 12 هفته به بعد یکم بهتر شدم، شوری و ترشی خیلی دوست دارم، منی که عاشق شیرینی بودم حالا بدم میاد دیگه 😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
خدا حفط کنه.تست خونگی انجام دادی درست دربیاد

مرسی عزیزم ن خودم انجام ندادم ولی جاریم ازمایش جوش شیرین روانجام داد جواب داد

منم هنوز قرص ضد تهوع میخورم صبحا یکی، یعنی 8 هفته بودم با روزی دو سه تا قرصم آروم نمیشدم و بازم استف ...

من کلا ترشی و شوری دوس دارم حتی دوغ ترش.من یکم راه برم نفسم میگیره‌.لاغرشدم.گوشت بدم میاد.خیارگوجه میچسبه بهم 

من کلا ترشی و شوری دوس دارم حتی دوغ ترش.من یکم راه برم نفسم میگیره‌.لاغرشدم.گوشت بدم میاد.خیارگوجه م ...

احتمالا پسره