2777
2789
عنوان

دونه انتهای ابرو نوزاد

102 بازدید | 12 پست

سلام. لطفا هر کسی که میدونه راهنماییم کنه دوستان. دخترم الان پنج ماهشه، از بدو تولد یه دونه آخر ابروش بود که متخصص کودکان که نشونش دادم دقیق نمیدونست و گفت یا کیست یا چربی و چیز مهمی نیست بزرگتر که شد دوباره ببرمش دکتر پیش متخصص چشم و.... الان پنج ماهه شده میخوام ببرمش دکتر که ببینم دقیق چیه و باید چیکار کنم ولی نمیدونم کدوم دکتر ببرم(ببرم کودکان یا چشم یا غدد و...). لطفا هر کسی که میدونه بگه چیکار کنم و اگه کسی همچنین مشکلی داشت چیکار کرد و... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من داداشم داشت یکسال که شد رفت...میشه بپرسم چند وقت اقدام بودی؟ من ۴ ماه نمیشه 😔😔😔

۴ ماه چیزی نیست که عزیزم صبور باش و استرس نداشته باش به قصد لذت اقدام کن نه بچه همین هیجان و فکر به بچه ست که بارداری رو عقب میندازه متفورمین بخور رحم رو خیلی آماده نگه می‌داره 

.
۴ ماه چیزی نیست که عزیزم صبور باش و استرس نداشته باش به قصد لذت اقدام کن نه بچه همین هیجان و فکر به ...

عزیزم رفتم دکتر گفت لازم نیس متفورمین اینا....شوهرم آزمایش نمیدع...من همش گریه میکنم ببین من قبل تخمک گذاری واسم مهم نیستا ولی همین که تخمک گذاری میکنم روزا رو می‌شمرم تا پریود....داغونم داغون...شما چند وقت اقدام بودین

عزیزم رفتم دکتر گفت لازم نیس متفورمین اینا....شوهرم آزمایش نمیدع...من همش گریه میکنم ببین من قبل تخم ...

عیب نداره تو متفورمین  رو بخور من مشکلی نداشتم ولی چون شوهرم مشکل شدید اسپرم داشت منو تقویت میکردن که حتی اگه یه اسپرم سالم وجود داشت اون بگیره متفورمین عوارض نداره یکی از دوستام پرستار بود می‌گفت بخور من سرخود می‌خوردم ولی دکتر تا هفته ۱۲ برام قطعش نکرد 

اسپرم شوهرم با دو سه تا دونه دارو و قرص و طب سنتی خوب شد 

شوهرت آزمایش نمی‌ده کلا اقدامو کنسل کن مردی که در این حد مسیولیت پذیریش پایینه که نمی‌فهمه اصل کار اونه بچه دار بشی ازش دهنت سرویسه بذار میل به بچه باعث بشه مجبور بشه آزمایش بده 

این پست رو به شوهرت نشون بده بیاد آزمایش

.
عیب نداره تو متفورمین  رو بخور من مشکلی نداشتم ولی چون شوهرم مشکل شدید اسپرم داشت منو تقویت میک ...

ببین آخه من ی سقط زیر پنج هفته داشتم شوهرم میگه اگه مشکلی داشتم همون موقعم نمیشد ...من انقد گریه میکنم حد ندارع چرا تو این دنیا هر چی خواستم خدا بهم نداده

ببین آخه من ی سقط زیر پنج هفته داشتم شوهرم میگه اگه مشکلی داشتم همون موقعم نمیشد ...من انقد گریه میک ...

بیین این خط این نشون اینم کلاه زر نشون شوهرت مشکل داره برای منم همینطور بود که سقط زیر پنج هفته داشتم 

شوهرت مشکل مورفولوژی داره شکل اسپرم خراب باشه جنین سقط میشه

اصلا سقط توی هفته پایین امضای مشکل اسپرمه ببخشید ولی داره چرت و پرت میگه مشکل ندارم به زور ببرش مشکل داره 

.
بیین این خط این نشون اینم کلاه زر نشون شوهرت مشکل داره برای منم همینطور بود سقط زیر پنج هفته داشتم&n ...

شوهرت چه قرصی خورد؟ چند ماه اقدامت طول کشید؟ توام بارداری شیمیایی داشتب؟

شوهرت چه قرصی خورد؟ چند ماه اقدامت طول کشید؟ توام بارداری شیمیایی داشتب؟

آره شیمیایی بود 

پنتوکسی فیلین ، کلومیفن ، ول من، و یه عالمه داروی طب سنتی 

نه اقدامم طول نمی‌کشید چون من مشکل نداشتم 

من توی چهار ماه دو تا سقط داشتم سه ماه درمان اسپرم شوهرم طول کشید تا پسرمو باردار شدم 

.
عزیزم من داداشم داشت یکسال که شد رفت...میشه بپرسم چند وقت اقدام بودی؟ من ۴ ماه نمیشه 😔😔😔

خداروشکر ،خدا کنه مال دختر منم خوب بشه. من بچه دوممه، جلوگیری نصفه نیمه داشتم که باردار شدم. ان شاء الله شما هم به زودی یه نی نی خوشگل میاری

ببری متخصص چشم یا پوست ؟ مگه نمیگی کنار اب رو هست چرا متخصص چشم ؟

نمیدونم متخصص کودکان وقتی دنیا اومد بهم گفت ببر چون آخر ابروشه یعنی بالا چشمش، حالا نمیدونم کدوم دکتر باید ببرم

نمیدونم متخصص کودکان وقتی دنیا اومد بهم گفت ببر چون آخر ابروشه یعنی بالا چشمش، حالا نمیدونم کدوم دکت ...

میخوای یه عکس واضح و خوب ازش بگیر توی اپلیکشن دکتر ساینا واسه متخصص چشم و متخصص پوست بفرست ببین کدوم یکی صاحب نظر تر هستن بعد تصمیم بگیر حضوری بچه رو کدوم متخصص ببری هزینه دو تا ویزیت  متخصص میشه ۷۰ تومن خیلی ارزونه ولی تکلیفت روشن میشه 

.