gujjjjjasal مدیر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 561 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 22 پست سلام دوستان خوبین،خیلی دلم گرفته،یساعته بیخودی اشکام داره میاد،خانوادم همش میگن چرا ازدواج نمیکنی چرا فلان،خسته شدم بخدا دوست ندارم دیگ مامانمو،واقا دلم نمیخاد دیگ برم تو جمعشون،کاش یکم درکم میکردن ک تا کسی به دلت نشسته زندگی قشنگ نمیشه،واقا دوس دارم تو این دنیا نباشم من فقط۲۵سالمه،زیاده؟؟؟؟خب مگه میتونم کاری کنم😔😔😔😔😔دلم میخاد زودتر ازدواج کنم باکسی ک به دلمه😔دعا کنین برام توروخدا 1400/12/08 | 00:00 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gujjjjjasal مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 561 اینطور نگو هنوز سنی نداری گلم،احساس میکنم ازاینایی هستی که دسو هیچ پسری بهت نخورده تاحالادرسته؟ خورده اینطور نیس،ولی خیلی تحت فشارم واقا دارن بهم خیانت میکنن بارفتارشون،من چه گناهی دارم مگه
gujjjjjasal مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 561 ببین اهمیت نده به حرفشون اونا ادمای قدیمی و سنتی هستن واقا دارن با کار و رفتارشان بهم خیانت میکنن،مگه من چند سال سن دارم ک باید بشینم تنهایی ازاین ک ازدواج نکردم گریه کنم
کنکوریبدبدخت عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 3124 خورده اینطور نیس،ولی خیلی تحت فشارم واقا دارن بهم خیانت میکنن بارفتارشون،من چه گناهی دارم مگه آها موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد
55asal عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 2724 😔دعا کن یکیو دوس دارم بهم پیشنهاد ازدواج بده اللهم صل علی محمد وال محمد جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁
nila1378 عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 16211 واقا دارن با کار و رفتارشان بهم خیانت میکنن،مگه من چند سال سن دارم ک باید بشینم تنهایی ازاین ک ازدوا ... بی خیال باش اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹
نرگسخوشکله عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 483 چرا خانواده ها اینجوری شدن😐خداروشکر به من نمیگن ازدواج کن
gujjjjjasal مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 561 چرا خانواده ها اینجوری شدن😐خداروشکر به من نمیگن ازدواج کن چندسالته
روانشناس_رواندرمانگر عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 1068 سلام. لینک زیر یک پرسشنامه آنلاین روانشناختی به منظور انجام یک پژوهش علمی در علوم پزشکی تهران است. پس از اتمام پاسخدهی، امکان استفاده از یک جلسه رایگان مشاوره روانشناختی به صورت آنلاین فراهم خواهد شد. لطفا وارد لينك زير شويد و پرسشنامه را پر كنيد. https://survey.porsline.ir/s/UoXEDVs