2777
2789
عنوان

ازدواج

153 بازدید | 22 پست

سلام دوستان خوبین،خیلی دلم گرفته،یساعته بیخودی اشکام داره میاد،خانوادم همش میگن چرا ازدواج نمیکنی چرا فلان،خسته شدم بخدا دوست ندارم دیگ مامانمو،واقا دلم نمیخاد دیگ برم تو جمعشون،کاش یکم درکم میکردن ک تا کسی به دلت نشسته زندگی قشنگ نمیشه،واقا دوس دارم تو این دنیا نباشم من فقط۲۵سالمه،زیاده؟؟؟؟خب مگه میتونم کاری کنم😔😔😔😔😔دلم میخاد زودتر ازدواج کنم باکسی ک به دلمه😔دعا کنین برام توروخدا

منم همین طور،ولی من ۲۱ سالمه وخانوادمم نمیگن این چیزا،خب باید یکی بیاد😃

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی مثل منی من ۱۵ سالمه کشتن منو اخه دختر ۱۵ ساله رو شوهر میدن

اخطار🚫                                                                                            با شماره مادربزرگم وارد شدم دیگه تعلیق نکنید🔪

ببین من امشب خودمو برات میگم که بدونی ازوگاج هنر نیست

ساعت 9 اومدم خونه دبدم شوهرم خوابه 

هرچی صداش زدم هوش نمیداد

بلندش کردم شروع به جیغ و داد کرد 

بلند نمیشد

نگو اقا مسته

0ی بگم امشب دلم میخواد فقط بزارمو برم

میدونی هیچی ازم بر نمیاد

برم بگم چیزی کم دارم؟ 

برم بگم چون عرق خورده طلاق میخوام؟ 

برم چی بگم دقیقا ‌؟ چی ازم بر میاد

مرده شور اینجوری شوهر کردن ببرن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

😔دعا کن یکیو دوس دارم بهم پیشنهاد ازدواج بده

منم یکیو دوست دارم توهم دعاکن،باشه گلم

ولی اونیکه من دوست دارم فاصله ام کاملا عین کبوترباکبوتربازبا بازه،😔😔😔😔کاش یکی خیلی پولدارنبود،کاش یکی خیلی سطح علمیش بالاترنبود

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد
😔😔😔😔انکار فقط باید یه نر باشه😔😔😔

خدات شکر کن جای من نیستی 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

ببین من امشب خودمو برات میگم که بدونی ازوگاج هنر نیست ساعت 9 اومدم خونه دبدم شوهرم خوابه  هرچ ...

خیلی دلم شکسته از کارشون،گناه من چیه،خوبه الکی یکیو انتخاب کنم طلاق بگیرم؟!

خیلی دلم شکسته از کارشون،گناه من چیه،خوبه الکی یکیو انتخاب کنم طلاق بگیرم؟!

ببین اهمیت نده به حرفشون اونا ادمای قدیمی و سنتی هستن

😔خدااصن صدامو نمیشنوه

اینطور نگو هنوز سنی نداری گلم،احساس میکنم ازاینایی هستی که دسو هیچ پسری بهت نخورده تاحالادرسته؟