2777
2789
عنوان

درد مفصل زانو و انگشتان دست

1114 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان ،متاسفانه دکتر  بنده قرص تاوانکس ۷۵۰ رو جهت عفونت زیاد رحم هر دوازده ساعت تجویز کرد و بنده بعد یک هفته دچار خشکی بیش از حد و درد در ناحیه ی مفاصل شدم،،گویا اشتباه تجویز کردن 

به نظر شما الان چه اقدامی انجام دهم،به پزشکم دسترسی ندارم،ایا تجربه دارید

به یه دکتر دیگه مراجعه کن،ممکنه تداخل دارویی باشه یا اصلا ربطی به دارو نداشته باشه و مربوط به زحمت های خونه تکونی داشته باشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
به یه دکتر دیگه مراجعه کن،ممکنه تداخل دارویی باشه یا اصلا ربطی به دارو نداشته باشه و مربوط به زحمت ه ...

نه عزیزم مطمئنم در اثر استفاده از داروست گویا دوز بالا بوده،،من هنوز خونه تکونی اقدام نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من به یه دکتر خیلی خوب ارتوپد مراجعه کن تا مشکل رو بفهمی من یه دکتر خوب می شناسم که مامانم پیششون تعویض مفصل زانو انجام دادن ....دکتر بهنام نصیری. اگر نمی تونی مراجعه کنی هم می تونی از مشاوره آنلاینشون باهاشون در ارتباط باشی https://mavarateb.com/doctor/دکتر-بهنام-نصیری

سلام. درد زانو و انگشت شما خوب شد؟ علت چی بود؟ من ۳ ماهی هست که مفاصل انگشتان دستم به خصوص انگشت وسط ...

درد انگشت شما خوب شد؟

منم یکی از انگشتام صبح ها ک از خواب بیدار میشم خشکه درد دلره🤦‍♀️