2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی به خانوادش وابستس

303 بازدید | 29 پست

به مامان باباش...خیلی وابستس...وقتیم باهم میریم جایی که خیلی کم پیش میاد بریم، همش تلفن میزنشون.وقتیم که میریم و برمیگردیم مستقیم میره خونه باباش منم میبره یا اگه نرم خودش باید بره حتی اخرشب.اخه نمیدونم چه کاریه؟ خیلی بشون وابستس.اصلا سمت من نیست.میریمم بیرون ختی حرف نمیزنه.ولی کلی حرف داره با خانوادش..ازتنهایی خسته شدم چیکارکنم

سه ساله ازدواج کردیم

منم اینجوربود جداشدم اخرش هی بدترشد

‎به هیچ وجه ازدواج موجب افزایش خوشبختی نه زن و نه مرد نمیشود.‎ یعنی شما اگر خوشحال و خوشبخت هستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت هستید.‎اگر خوشحال و خوشبخت نیستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت نخواهید شد.‎ازدواج دوای هیچ دردی نیست و مشکل گشای هیچ مسئله ای نیست.‎حداکثر این است که تا 3 ماه فرد را در شرایط تازه ای قرار میدهد ولی بعد به حالت قبلیش بر میگردد.زیرا خوشبختی موضوعی درونی است که در نگاه و باور ما وجود دارد و به واسطه ازدواج  و یا بودن با کسی حاصل نمی شود.💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش میشد بچه دارم

منم دارم ..

من ازبعدبچه بدترشد دیگه بچه روهم به چشم نمیدیدم 

البته خانوادشم سواستفاده میکردن و قشنگ سوارم بودن

‎به هیچ وجه ازدواج موجب افزایش خوشبختی نه زن و نه مرد نمیشود.‎ یعنی شما اگر خوشحال و خوشبخت هستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت هستید.‎اگر خوشحال و خوشبخت نیستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت نخواهید شد.‎ازدواج دوای هیچ دردی نیست و مشکل گشای هیچ مسئله ای نیست.‎حداکثر این است که تا 3 ماه فرد را در شرایط تازه ای قرار میدهد ولی بعد به حالت قبلیش بر میگردد.زیرا خوشبختی موضوعی درونی است که در نگاه و باور ما وجود دارد و به واسطه ازدواج  و یا بودن با کسی حاصل نمی شود.💛
یبار زیاد حرف میزدم یهو داد زد سرم دردگرفت..امتحان کردم فایده نداره

بمیرم 🥲

منم دارم .. من ازبعدبچه بدترشد دیگه بچه روهم به چشم نمیدیدم  البته خانوادشم سواستفاده میکردن ...

چجور میشع برام تعریف کنی؟؟ اصلیارو بگو..خانوادش چیکار میکردن؟ بااون چه رفتاری داشتن؟؟ شوهرت چطور بود