2777
2789
اگ روز تخمک گذاری اقدام کنی احتمال اینکه بچه پسر بشه زیاده و اگر چن روز قبل اون اقدام کنی احتمال دخت ...

انشاالله  نی نی ت دختر بشه عزیزم ، دختر خیلی شیرینه من یه دختر دارم😍😍😍😍

واقعا؟ من دوقلو باردارم چون چندوقت بود باردار نمی‌شدم دکتر سونو تخمک گذاری نوشت و دادم سونو رو و دقی ...

فقط همون یک بار نزدیکی داشتی ،و ببخشید میشه بگی چ دارویی استفاده کردی چون خواهرمم واسه اینکه احتمال دوقلو بره بالا دارو داده دکتر..

الان چن هفته هستید و اینک دکتر احتمال نداده 

کیسه آب و جفت دوتاست؟اگه اسم داروتونم بگید شاید بتونم حدس بزنم😅

ببخشید یه عالمه سوال پرسیدم  

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم فردا سونو ان تی دارم دعا کنید سالم باشه و درصد بگ ادم کنجکاوه بدونه چیه

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
فقط همون یک بار نزدیکی داشتی ،و ببخشید میشه بگی چ دارویی استفاده کردی چون خواهرمم واسه اینکه احتمال ...

دارو نخوردم عزیز ولی دکتر گفت دوتا تخمک داری ، مادر و مادربزرگم دوقلو داشتن ،سونو که گفت تخمک داری توی دوروز سه بار با فاصله ۱۲ ساعت نزدیکی داشتیم🤭 کیسه آب جدا دارن

فقط همون یک بار نزدیکی داشتی ،و ببخشید میشه بگی چ دارویی استفاده کردی چون خواهرمم واسه اینکه احتمال ...

۱۸ هفته شدم باید غربالگری  دوم برم ، خواهرتون اگه قبلا بچه نداشته واقعا  برای اولین بار دوقلو حاملگی  خیلی سخته ، شوهرم و دخترم همه ی کارها رو انجام میدن 

مرسی عزیزم انشالله قسمت خودتون  هنوز قطعی نشده ک دختره

مرسی عزیزم من یه دختر هفت ساله ی خیلی ناز و شیرین دارم البته چون مامانشم نمیگم همه میگن دخترم تکه🥰😂😂 دعا کن یکی ازین دوقلوهام پسر باشن ، انشاالله دختره نی نی ت تا هوو پیدا کنی😂

سلام انشاالله  اونی باشه که میخای ، فهمیدی نی نی ت چیه بگو عزیز

ممنون عزیزم

حتما

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
ن عزیزم حالا دعا کن اول سالم باشه بعد دختر خیلی دختر دوست دارم 

انشالله، ،شماهم برای من دعا کن دوتا پسر دارم دوست دارم آخریم دیگه دختر باشه

کاش خدا منو لایق بدونه🤲

۱۸ هفته شدم باید غربالگری  دوم برم ، خواهرتون اگه قبلا بچه نداشته واقعا  برای اولین بار دو ...

خواهرم دومیشه،،شوهرش بچه زیاد دوست داره دوتا میگه کم،وضع مالیشونم خوبه خداروشکر،،،ولی خواهرم میگه دیگه توان بچه داری ندارم یه دوقلو بیارم و تمام😂

برای شماهم ب احتمال زیاد یا هردو پسر هستن یا یکی دختر یکی پسر مطمئن باش..بعد شما ک ۱۸ هفته شدین چرا برای آنومالی نرفتین؟واگه جنسیت نینی ها مشخص شد منم تگ کنید لطفا😍❤