2777
2789

دختر دوست نداری؟

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه بگن دختره احتمال خطاش زیاده ولی پسر کمتر پیش میاد اشتباه بگن البته اونم دیدم که اشتباه گفتن تو غربالگری اول گفتن پسر تو آنومالی گفتن صد درصد دختر

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️

من سر پسرم رفتم غربالگری هفته 12 همون اول گفت پسره غربالگری دوم رفتم دکتر گفت اووو شونبولشو ببین خخخ .الآنم باردارم غربالگری اول رفتم گفت 70درصد دختره غربالگری دوم هنوز وقتم نشده برم

من سر پسرم رفتم غربالگری هفته 12 همون اول گفت پسره غربالگری دوم رفتم دکتر گفت اووو شونبولشو ببین خخخ ...

شما برا دومی کاری کردین ک دختر بشه،،مثلا رژیم یا رعایت روز تخمک‌گذاری 

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️
روز تخمک گذاری مگه جنین چی میشه؟ خیلی شنیدم ولی دقت نکردم، کسی میدونه

اگ روز تخمک گذاری اقدام کنی احتمال اینکه بچه پسر بشه زیاده و اگر چن روز قبل اون اقدام کنی احتمال دختر زیاد میشه

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️
اگ روز تخمک گذاری اقدام کنی احتمال اینکه بچه پسر بشه زیاده و اگر چن روز قبل اون اقدام کنی احتمال دخت ...

واقعا؟ من دوقلو باردارم چون چندوقت بود باردار نمی‌شدم دکتر سونو تخمک گذاری نوشت و دادم سونو رو و دقیق شب تخمک گذاری بود، کاش یکیش پسر باشه 😍