2777
2789
عنوان

کاش میشد برگرده مثل خودش پسش بزنم

94 بازدید | 8 پست

من کارمندم و مجرد, سال آینده هم از طرف کارم میتونم برم یکی از کشورای عربی که درآمد بالایی داره,با یه آقایی آشنا شده بودم که بعد از ٧ سال جدا شده بودن, همسن هم بودیم,اون آقا تو یه شرکت بازسازی منازل کار میکردن که تقریبا کار نداشتن و بیکار بود,خیلی دنبال کار بود,انگشتر گذاشتن و نامزد شدیم,رابطمون عالی بود بعد از دو ماه دچار افسردگی شد و کلا حالش به شدت بد شد, خودش خواست رابطه را کات کنه,من ازش خواستم بمونه ولی گفت نمیتونه,خیلی بحث و دعوا داشتیم که حتی اینستاشو حذف کرد و خطشو بخاطر دعواها شدیدمون عوض کرد,خیلی قسم مرگ پدر مادرشو خورد به خاطر مشکلش  باید کات کنه,خیلی ازم حلالیت خواست,این آخریا حالش خیلی بد بود و با من بدرفتاری میکرد ,خیلی قسمم داد ببخشمش و حلالش کنم و با حلالیت خدافظی  ولی من نتونستم ببخشمش و گفتم نمیبخشمت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید مریض بوده داشته میمرده

مثل فیلما😶

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت
اعتماد عتمادبه نفسم نابود شده

حس طرد شدگی بدترین حسه، حالت از خودت بد میشه، فکر میکنی تنهایی و هیچکس دوست نداره، به رفتارای خوب و عاشقنش ک فک میکنی قلبت از جا میکنه‌ 

خانمِ لوبیا هستم    ... تخمک ، سمت اسپرم شنا نمیکنه ، هیچوقت دنبال یه مرد نرو...