2777
2789

چشماشو ک باز میکنه گوشه ی داخل چشمش یکم زرده یعنی هنوز زردی تو بدنش هست ؟! یکماه و نیمع پسرم

چیکار کنم بهتر بشه

خوشکل خانوما میشه یه صلوات مهمونم کنین ،بگین بهم تا منم بفرستم براتون 😚♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظش کنه عزیزم اگه خودتون بهش شیر میدید غذاهای با مزاج سرد بیشتر میل کنید نگران نباش 

وای عزیز واقعا موندم چی بخورم یکی میگه سردی بخور عرق کاسنی بخور یکی میگه اصلا سردی نخور کولیک بیشترش بخاطر سردی معدس

به‌احتمال از شیر خودته یه روز شیر خشک بده شیر خودتو بدوش ببین بهتر میشه

یعنی شیرم بده؟! یا گرمه ؟! اخه من گرمی میخورم 🤦‍♀️ بخاطر دل ذردش سردی گفتن نخور

زردی بچه ی من تا 3یا4 ماهگی طول کشید، اصلا نگران نباش آروم آروم میره، مشکلی هم نداره، 

شما هم شیر خودتونو میدادین؟! سردی میخوردبن؟

یعنی شیرم بده؟! یا گرمه ؟! اخه من گرمی میخورم 🤦‍♀️ بخاطر دل ذردش سردی گفتن نخور

نه یه روز کلا شیر خودتو نده فقط شیر خشک بده من دو روز اینکارو کردم سفید شد البته بعدش باز شیرمو دادم زرد شد که کم کم رفت اینجوری خیالت راحت میشه که شیر شیر خودته آزمایشم نمیدی دیگه چون دکتر ببری میگه آز بده برای زردی طولانی مدت

من تا ۲۰ روزگی پسرم سردی خوردم  مث رب انار ،انار ،لیموشیرین زردیش کامل ازبین رفتولی طبیعه حساس شدی درست میشه 

دل‌درد خیلی بده برای بچه 

عرق نعنا خوبه؟ 

بچه شما یبوست نداره؟

موجیم ووصل ما ازخودرهیدن است ،ساحل بهانه است رفتن رسیدن است  
وای عزیز واقعا موندم چی بخورم یکی میگه سردی بخور عرق کاسنی بخور یکی میگه اصلا سردی نخور کولیک بیشترش ...

عرق کاسنی عالیه

حتما بخور

در کل نگران نباش عزیزدلم

بیشتر نی نی ها زردی دارن که خوب میشن تا سه ماهگی

خدا حفظش کنه🙏🌹❤️😘

شما هم شیر خودتونو میدادین؟! سردی میخوردبن؟

نه من شیر خودم با شیر خشک بود، دکتر به من گفت هماهنگی نداشتن خون مادر و بچه باعث این نوع زردی هست و به خوردن ربطی نداره و به مرور خوب میشه، چند بار دکتر مختلف بردم ولی همشون گفتن تقریبا تا 3یا 4 ماهگی رفع میشه که خدارا شکر درست هم بود، شما هم نگران نباش 

نه یه روز کلا شیر خودتو نده فقط شیر خشک بده من دو روز اینکارو کردم سفید شد البته بعدش باز شیرمو دادم ...

اها برای اینکه بفهمم از چیه باشه عزیز دستت درد نکنه ممنونم

عرق کاسنی عالیه حتما بخور در کل نگران نباش عزیزدلم بیشتر نی نی ها زردی دارن که خوب میشن تا سه ماه ...

مرسی عزیز جان، ممنون از کمکت ♥️♥️♥️