2777
2789

سلام،قطعا همه ی پدر و مادرها دوست دارند بچه های با تربیتی داشته باشن،اما سوال اینه ما والدین چقدر در عمل براش تلاش می کنیم؟چند تا کتاب تربیتی خوندیم؟کتابهای تربیتی که خوندیم از منابع غربی بوده یا دینی؟از چه نویسنده هایی؟اصلا چقدر از کتاب و منابع موثق برای آگاهی از شیوه ی درست تربیت استفاده می کنیم؟ چقدر از تجربه های بزرگترها و دیگران؟تجربه ها چقدر قابل اتکا هستند؟

خیلی خوشحال میشم که هرچقدر که می تونید به این سوال ها جواب بدید اطلاعاتمون رو باهم به اشتراک بگذاریم تا همگی از مجموع مطالب استفاده کنیم.

و اگر دوستان تمایل دارند در تاپیک های بعدی از کتاب های تربیتی خوبی که خودم خوندم براتون مطالبش رو گلچین کنم.

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)

بچه ندارم هنوز 

ولی تربیت بچه از خودش عزیز تره

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ندارم ولی اگر داشتم تنها دقدقم بود و براش مطالعه هم کردم تا حدودی

این روزا کمتر میام سایت چون میخوام برم برای هدفم بزرگم تلاش کنم.. اگر دیدید تو سایتم دعوام کنید که برم به درس و کارام برسسسسمممم😅😅😅🤚...

خیلی دغدغه دارم و ناخواسته به بعضی وقتا چیزهای پیش می‌آید که الگوی بدی میگیره مثلاً توی گوشی شوهرم فیلم بد دیده شوهرم طفلکی نمدونستم دوست هاش توواتساپ فرستادم واینم  نمی دونست خیلی ناراحت شدم

من هنوز بچه ندارم

ولی خیلی دنبال کتاب خوبم برای تربیت فرزند 

اگه کتاب خوب میشناسین معرفی کنین لطفا

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

من از مشاور کمک میگیرم چون خودم رعایت میکردم ولی شوهرم زود جوش بود نمیساخت با بچه .از وقتی مشاور رفتیم خیلی بهتره .آدم تا نرفته فکر میکنه رفتار خودش کاملا درسته و ایراد از بچه هست ولی بعدا میفهمه خودش چه اشکالاتی داره

بچه ندارم اما مسلما اگر بچه داربشم براي تربيت اش مطالعه ميكنم منابع هم بستگي به فرهنگ خودمون داره من چون مذهبي نيستم منابع ديني انتخاب نميكنم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

من خیلی ناراحتم.چون دوقلو دارم ۳سال نشدن خیلی فضولن و اذیت میکنن منم سرشون دادمیزنم وپشتشونو میزنم.واقعا من خسته ام  یکیشون انقدرلجباز ازصبح فقط گریه حس عذاب وجدان که دراینده حرف گوش ندن و این زدنا تاثیرمنفی بزاره دیونم کرده