2777
2789
عنوان

مادرم نمیبخشه😔

459 بازدید | 28 پست

پارسال سر جریانی بین مادرم و همسرم یه بحثی پیش اومد و دعوایی شد بعد پدربزرگ و شوهرخاله هامم خودشونو انداختن وسط و فحش و فحش کاری شد ، تو دعوا هم مادرم و هم همسرم مقصر بودن ، الان میخوام آشتیشون بدم اما مادرم میگه که پدر مادر من رب صغیر منن ، تا همسرت نیاد به بابام بگه غلط کردم اشتباه کردم من اونو نمیبخشم ، اینم بگم که تک فرزندم و پدرمم سه ساله فوت شده ، ما باهم زندگی میکردیم اما بعد دعوا جدا شدیم و ما الان تهرانیم و مامانم شمال با پدر مادرش زندگی میکنه 

سر همین اختلاف هم من فقط ماهی یکی دوساعت مامانمو میتونم ببینم که اونم ماشاالله خاله جان ها کلی تیکه بارم نیکنن و یه تو بگم مامانم باهام قهر میکنه و مجبورم سکوت کنم 

مامانم با خانوادش خوشه شدیدا وابسته اوناست اما خب منم بچشم دلش برای منم تنگ میشه دلش میخواد منم کنارش باشم این عذابم میدع😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرت دلش نمیخواد با مادر صحبت کنه؟

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

امان از بقیه که هی هیزم میریزن تو آتیش دعوا

خوب همسرتون از پدربزرگتون عذرخواهی کنن 

به احترام موی سفیدشون🌸

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
خودت با پدربزرگت صحبت کن و ازش کمک بخواه

اونا که بیشتر مامانمو پر میکنن صحبت نکنه ! مامانم حقوق بگیره قشنگ براش زبون میریزن میخورنش، بیا ببین خونه مادربزرگ رو چه قشنگ صفا داده !

امان از بقیه که هی هیزم میریزن تو آتیش دعوا خوب همسرتون از پدربزرگتون عذرخواهی کنن  به احترام ...

ای نابود شه اون موی سفیدش! اصل بلا  همین پدربزرگ و خاله هاست ، پدربزرگه هرچی از دهنش در اومد به همسرم گفت اما مامانم جوری کتمان میکنه که نگو و نپرس و همشم میگه بابای من مظلومه!

میگم مامان بیا و فراموش کن میگه نه 

اونا که بیشتر مامانمو پر میکنن صحبت نکنه ! مامانم حقوق بگیره قشنگ براش زبون میریزن میخورنش، بیا ببین ...

شوهرتو مجبور نکن بیاد معذرت خواهی

کوچیک میشه

خودت برو هر چی خاله هات گفتن با خنده ۳تا بزار روش جواب بده

چرا اما همش میگه مقصر مامانت بود اون بهم کلک زد و .... میدونم مامانم پاپیش بزاره همسرمم کوتاه میاد

خب نمیتونی رو مخش بری که بره باهاش حرف بزنه؟

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
شوهرتو مجبور نکن بیاد معذرت خواهی کوچیک میشه خودت برو هر چی خاله هات گفتن با خنده ۳تا بزار روش جوا ...

مگه میتونم؟ من به خاله تو بگم مامانم جرم میده!

ولی تصمیم دارم اینکار رو بکنم ، یه زمانی خاله ها هی آتیش مینداختن تو زندگی بابا و مامانم الانم ما 

بعد میگن ما خوبیم ما مهربونیم الهی که ماااررر مهربون نیششون بزنه