2777
2789
عنوان

خوشبویی بدن😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2038 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جنوب رندگی میکنم هوا گرمه.ولی حتی وقتی سردم هم باشه تعریق داره بدنم😑😁 یا حتی کولر روشنه و هیچ ک ...

پس همون پودرا که گفتمو بگیر ببین معجزه میکنه یعنی...خودم اصن موندم که چطور ممکنه..عرق میکنیا ولی بو نمیده..روششم اینطوریه که از حموم میای هنوز بدنت خیسه یه کمشو با انگشتت بکش به زیر بغلت(چون خیسه خودش میچسبه) بعد دیگه برو تا سری بعد که حموم بری اصلا بو نمیگیری😁

اتفاقا من از ماما شنیدم  انجام میدم و راضی ام

نه اصلا همینجا چن وقت پیش یه خانمی تاپیک گذاشت پربازدیدم شده بود از بس همه بش گفتیم آخه چرا اینکارو میکنی...شاید بعضیا واکنش نده بدنشون ولی دکترهای درست حسابی همشون میگن نکنید از این خود درمانیا

چند درصد جوابدهی داشته ؟؟؟درد داشتی موقع تزریق؟؟؟چه رعایتایی داره بعدش؟؟؟خیلی دوس دارم انجام بدم&nbs ...

واقعا 100%جواب گرفتم. سالی یکبار هم تمدیدش میکنم. واسه هر زیربغلم یک واحد تزریق میکنم. 

نه دردش اذیت کننده نیست اصلا. رعایت خاصی نداره با بدن تمیز میری تزریق میکنی میای خونه راحت. من پیش متخصص رفتم کارش عالی بود