2777
2789
عنوان

خوشبویی بدن😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2038 بازدید | 61 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای بوی عرق که گفتین به جز مام و عطر، بوتاکس زیربغل عاااااااااالیهههعع. من خودم انجام میدم بخدا جووونم راحت شده هاااا. 

برای نظافت پایین تنه در هفته یک بار یا دوبار از ژل شست و شوی بانوان استفاده کن. هرررر روز لباس زیرتو عوض کن. به هیچ عنوان به اون ناحیه محصولات عطری نزن چون هم باعث خارش و عفونت میشه و هم تیره میکنه. 

اگر دیدی باز هم بوی نامطبوع داری حتما به پزشک برای معاینه مراجعه کن. میتونه عفونت باشه عزیزم 

اون نقطه که اصولا اگه مشکلی نباشه و زود به زود لباس عوض کنی‌ بوی خاصی نمیده و نبایدم بوی گل بده که ح ...

آره مثلا مشکلی ندارم عفونت و این داستانا ندارم خداروشکر  بو هم نمیده ها ولی حساس شدم جدیدا‌‌.مرسی بابت راهنماییت

حال ندارم.
ادویه جات و زیادی مصرف میکنم.امیدوارم تاثیر داشته باشه مرسی عزیزم

تاثیر داره عزیزم رعایت کنی به مرور زمان خیلی بهتر میشه کلا بوی بدن تا حد خیلی زیادی به نوع تغذیه بستگی داره 

ناحیه بیکینی رو هم با ژل و مایع شستشو تحریک نکن فردا خدای نکرده عفونت میگیری..ph اون نقطه خودش تنظیمه با این چیزا تنظیمش به هم میخوره و مستعد عفونت میشه اینو همه دکترای زنان میگن

منم لاغرم فعالیتم دارم ولی تعریق ندارم برو دکتر

من جنوب رندگی میکنم هوا گرمه.ولی حتی وقتی سردم هم باشه تعریق داره بدنم😑😁 یا حتی کولر روشنه و هیچ کاری نمیکنم فقط نشستم باز هم تعرق و بوی بد .مام و اسپری هم تاثیر نداره

حال ندارم.
مرتب دوش بگیر  من ژل بهداشتی لافارر دارم خوشبو هست و راضی ام  نشستن تو محلول آب و جوش شی ...

نه عزیزم لطفا این جوش شیرین رو نزنید و به کسی هم توصیه نکنید اصلا مورد تایید دکترها نیست این کار

اگر تعریق زیاد داری،. زیاد و غیر عادی  حتی تو زمستون هایپرهیدروزیس هستی  باید از محلول ...

دقیقا ت زمستون هم هست.میشه یخورده بیشتر توضبح بدی زیاد متوجه نشدم منظورت چی هست

حال ندارم.
برای بوی عرق که گفتین به جز مام و عطر، بوتاکس زیربغل عاااااااااالیهههعع. من خودم انجام میدم بخدا جوو ...

چند درصد جوابدهی داشته ؟؟؟درد داشتی موقع تزریق؟؟؟چه رعایتایی داره بعدش؟؟؟خیلی دوس دارم انجام بدم 

🤔