2777
2789
عنوان

خوشبویی بدن😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2038 بازدید | 61 پست
منم اینجوریم دیونم کرده بخدا .از کجا گیر میاد؟؟خطرناک نیست

منم هایپرهیدروزیس هستم 

نه خطرناک نیست 

داروخانه ها دارن البته باید برات درست کنن،. درصد داره.من چون تعریقم بالاست 25درصد میگیرم ولی دوستم 20درصد گرفت اکی بود 

اول مطمئن شو هایپرهیدروزیس هستی بعد استفاده کن 

ما تعریقمون ربطی ب دمای هوا نداره، یهو وسط برف کف دستمون عرق میکنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم هایپرهیدروزیس هستم  نه خطرناک نیست  داروخانه ها دارن البته باید برات درست کنن،. درصد ...

من از نوجونی به بعد تو بهار پاییز زمستون تابستون زیر بغلم شدید عرق میکنه آرزوی یه لباس روشن به دلم مونده😓

🤔
من از نوجونی به بعد تو بهار پاییز زمستون تابستون زیر بغلم شدید عرق میکنه آرزوی یه لباس روشن به دلم م ...

دقیقا برای همین مشکل دکتر بوتاکس زیربغل پیشنهاد داد. کلا توی تهران چه دختر چه پسر اکثرا اینکارو میکنن و خیلی رایجه

من از نوجونی به بعد تو بهار پاییز زمستون تابستون زیر بغلم شدید عرق میکنه آرزوی یه لباس روشن به دلم م ...

مثل منی 

هایپری هستی

محلول رو بگیر راحت میشی، طرز استفاده اش رو داروخانه بهت میگه 

فقط یه نکته رو نمیگه، اینم تجربه است 

مثلا اگر امروز زیر بغلت شیو کردی ، امروز محلول نزن چون خیلی میسوزه، فردا محلول بزن

من جنوب رندگی میکنم هوا گرمه.ولی حتی وقتی سردم هم باشه تعریق داره بدنم😑😁 یا حتی کولر روشنه و هیچ ک ...

فقط من میفهمم چی میگی بااین تفاوت ک من منطقه کوهستانی هم زندگی میکنم ولی حتی توزمستون هم بدون تحرک باز تعریق دارم لاغرم هستم. رفتم دکتر برای زیر بغلم محلول دست ساز الکل و الومیندیم کلراید نوشت ک هرروز بزن... ولی من بعد هرحمام میزنم خیلی عالیه ولی عوارض داره استفاده ی زیادش سرطان میاره .دیگ مجبورم از حموم میومدم بیرون بومیدادم