2777
2789
عنوان

افکار خودکشی

650 بازدید | 29 پست

تو خونه تنهام خیلی احساس تنهایی میکنم نمیدونم برای چی زنده ام هیچکسو ندارم باهاش حرف بزنم

خستم زندگی برام کسل کننده و بی معنیه

انگیزه خودکشی دارم

🌌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته؟ چرا تنهابی

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

تا خود آدم نخواد شاد زندگی کنه و هدف داشته باشه مشکلی حل نمیشه من حتی قرص های اعصاب هم کمکم نکرد تا اینکه سبک زندگیم رو عوض کردم منم ناامید و تنها بودم و اصلا حالم خوب نبود

تا خود آدم نخواد شاد زندگی کنه و هدف داشته باشه مشکلی حل نمیشه من حتی قرص های اعصاب هم کمکم نکرد تا ...

این حرفتو قبول ندارم چرا ادم نباید بخواد شاد زندگی کنه خیلی خواستم ولی نشده هیچوقت این حرفو به ادم افسرده نگو

🌌
۲۵ سالمه شوهرم نیست بخاطر همین تنهام

چرا بچه نداری؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
این حرفتو قبول ندارم چرا ادم نباید بخواد شاد زندگی کنه خیلی خواستم ولی نشده هیچوقت این حرفو به ادم ا ...

من خودمم یک بار خودکشی کردم ته دنیا رو دیدم ته غم خود زنی ،تنهایی و ... واقعا سخته درک میکنم کمک اطرافیان هم تاثیر داره اما تهش خود آدم میمونه و خودش